Icerige atla
Extraloob

Premium...

· 12 Yanıt · 3.4K görüntüleme
C
Ciqs_Cocuq OP ⭐ 19y
Ya arkadaşlar Premium Tickıtını Durduma şansımız yoqmu Hiçç...
12 Yanıt
V
ViruS_ ⭐ 19y
şehre giderek ve 8li partide olarak ticketlar durar Wink
C
Ciqs_Cocuq OP ⭐ 19y
Şehirde biliyorummm Ama Bana dışarda lazımmm... 8li partide durmadığı için srdummm.... Piremiym Ticket
C
Ciqs_Cocuq OP ⭐ 19y
YArdımın Teşekkürler yinede....
C
Ciqs_Cocuq OP ⭐ 19y
Durmuyo mu Bu Premium Ticket Arkdaşlar
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
sana monsterlar vurmaya basladıgı anda baslar ticket sehirde durusan ticketın suresi işlemez
B
BøBa ⭐ 19y
Bir yerden bir yere giderkende işlemez önemli olan sen ile mob arasında temas olmaması Wink

ahh ah eskiden 8 li pt ye girince işlemiodu headbang2ft9
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
başlıkda biraz daha açıklama yaparsan daha çok yardım alırsın extraokk
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
ha bir de su var sen monster a dokunmadın ama senin 8 li pt deki adam dokundu senin ticket gene işler
A
AmyLee ⭐ 19y
Peki mob ata fln vurursa gene gider mi ticket? Confused
E
Excrea ⭐ 19y
20 saniye boyunca mob sana wurmassa we sen wurmassan ticket durur bunun sehirle alakasi yoktur.sehirdede durur ticket kastigin yerdede durur yoldada durur.onemli olan sana bi monsterin 20 saniye boyunca wurmamasidir.eger monster sana wurursa yada sen wurursan ticket baslar 20 saniye sonra tekrar durur tabi eger hicbi monster sana wurmassa we sende wurmassan
J
Jigsaw ⭐ 19y

20 saniye boyunca mob sana wurmassa we sen wurmassan ticket durur bunun sehirle alakasi yoktur.sehirdede durur ticket kastigin yerdede durur yoldada durur.onemli olan sana bi monsterin 20 saniye boyunca wurmamasidir.eger monster sana wurursa yada sen wurursan ticket baslar 20 saniye sonra tekrar durur tabi eger hicbi monster sana wurmassa we sende wurmassan

+999

Ama tabii ben 1 hafta giremicem dursun ticket süresi falan dersen malesef yok o olay.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: