Ya arkadaşlar Premium Tickıtını Durduma şansımız yoqmu Hiçç...
Premium...
· 12 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
şehre giderek ve 8li partide olarak ticketlar durar Wink
Şehirde biliyorummm Ama Bana dışarda lazımmm... 8li partide durmadığı için srdummm.... Piremiym Ticket
YArdımın Teşekkürler yinede....
Durmuyo mu Bu Premium Ticket Arkdaşlar
sana monsterlar vurmaya basladıgı anda baslar ticket sehirde durusan ticketın suresi işlemez
Bir yerden bir yere giderkende işlemez önemli olan sen ile mob arasında temas olmaması Wink
ahh ah eskiden 8 li pt ye girince işlemiodu headbang2ft9
ahh ah eskiden 8 li pt ye girince işlemiodu headbang2ft9
başlıkda biraz daha açıklama yaparsan daha çok yardım alırsın extraokk
ha bir de su var sen monster a dokunmadın ama senin 8 li pt deki adam dokundu senin ticket gene işler
Peki mob ata fln vurursa gene gider mi ticket? Confused
20 saniye boyunca mob sana wurmassa we sen wurmassan ticket durur bunun sehirle alakasi yoktur.sehirdede durur ticket kastigin yerdede durur yoldada durur.onemli olan sana bi monsterin 20 saniye boyunca wurmamasidir.eger monster sana wurursa yada sen wurursan ticket baslar 20 saniye sonra tekrar durur tabi eger hicbi monster sana wurmassa we sende wurmassan
20 saniye boyunca mob sana wurmassa we sen wurmassan ticket durur bunun sehirle alakasi yoktur.sehirdede durur ticket kastigin yerdede durur yoldada durur.onemli olan sana bi monsterin 20 saniye boyunca wurmamasidir.eger monster sana wurursa yada sen wurursan ticket baslar 20 saniye sonra tekrar durur tabi eger hicbi monster sana wurmassa we sende wurmassan
+999
Ama tabii ben 1 hafta giremicem dursun ticket süresi falan dersen malesef yok o olay.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap