Icerige atla
Extraloob

Pokerde insanın kıl payı galibiyeti!

· 20 Replies · 5.9K views
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Pokerde insanın kıl payı galibiyeti!

İnsan ile bilgisayar arasında yapılan ilk poker turnuvasını, iki profesyonel poker oyuncusu kıl payı kazanabildi.

Dünyanın en iyi poker oyuncuları arasında yer alan Phil Laak (üstte), Ali İslami ile birlikte Polaris adlı bilgisayar programı karşısında zor bir galibiyet aldı.

Kanada’nın Vancouver kentinde yapay zeka konusundaki bir bilimsel konferans çerçevesinde yapılan ve dünyanın ilk insan ile makine arasındaki poker turnuvası olarak tanıtılan etkinlikte, dünyanın en iyi poker oyuncularından kabul edilen Los Angeleslı Phil Laak ve Ali İslami, Polaris adlı bilgisayar programı karşısında zor bir yengi aldılar.

hep bir poker face e ship olmak istemişimdir hoş pokeri de scream ile ben iyi oynarız.
20 Replies
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Extraloob ; viewtopic.php?f=97&t=13963&st=0&sk=t&sd=a
Daha ÖNce Böyle Bir Konu Açmıştım Confused

görmemişim, lakin şu da vardır uzun ve görselsiz uzun düz copy paste yapılan yazıların alıcısı az olur benimki gibi kısa öz süslü püslü olursa çok kişi okur dikkati çeker capişşş Twisted Evil
S

Extraloob ; viewtopic.php?f=97&t=13963&st=0&sk=t&sd=a
Daha ÖNce Böyle Bir Konu Açmıştım Confused

görmemişim, lakin şu da vardır uzun ve görselsiz uzun düz copy paste yapılan yazıların alıcısı az olur benimki gibi kısa öz süslü püslü olursa çok kişi okur dikkati çeker capişşş Twisted Evil

Ben ne demek istediğini anladım Mr. Green
Ama Daha önce Ben Onu ayrı Bir Topic Olark açtım ve uyarı aldım Confused
M
Morwena ⭐ 19y
hehehe hacım güsel olmuş Cool
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
uyarı mı aldın mmm neden acep bilemiyorum ama o kadar da sorun değil uyarı alısın 3-5 güne silinir gider yeterki tekrarı olmasın.
M
Morwena ⭐ 19y
kim uyarı almış hacım ?
S

uyarı mı aldın mmm neden acep bilemiyorum ama o kadar da sorun değil uyarı alısın 3-5 güne silinir gider yeterki tekrarı olmasın.

Birdaha Olmadı OLmazda Twisted Evil
Uyarı Almamın sebebi ise O başılğın bilim-teknolji bölümnde forum kirliliği yapmasıymış bende bunun için kendi topiğimin içine attm ordada bakan olmuyor zaten Confused
S

hehehe hacım güsel olmuş Cool

Ben Af'dan önce Bir Topic Yüzünden Uyarı Almıştımda Gitti Galiba Mr. Green
F
fenasii ⭐ 19y
en son Montecito otelinde yapılan dünya turnuvasında Negranoo Phil Laak ın restini ilk turda aldı ama final masasında Semy Farha ya kaybetti poker le ilgilenen arkadaslar bilir ( ek bilgi olsun Mr. Green )
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bunu bir tv kanalında arkadaşlar izlemişler bana anlatıyorlardı ama bilemiyorum tabi tam doğruluğunu...
M
Morwena ⭐ 19y
hangi kanal veridiğine göre şimdi bi show verirse % 40 yalan % 40 doğru % 20 çelişkili Cool

ama Ntv falan verdiyse doğrudur Cool
F
fenasii ⭐ 19y
e2 yani ntv nin kardes kanalı Very Happy
R
Ronin ⭐ 19y
Kendine güvenen gelsin poker Very Happy
www.xuqa.com
M
Morwena ⭐ 19y
geliyom Cool
S
pokerden çaksam bende gelicem ama Mr. Green
F
fenasii ⭐ 19y
hemen geleyim Mr. Green yanlız oyun parasımı canlı paramı bide senin nick ne ?
F
fenasii ⭐ 19y
abi bu ne yaa sitedeki tek erkek benim galiba bütün oyuncular bayan gözüküo Mr. Green nasıl poker bu yenilen soyunuo galiba Laughing Laughing
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Kendine güvenen gelsin poker Very Happy
http://www.xuqa.com

leblebisine mi oynayacağız, beni bozar Cool

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: