Charı Dün aLdım TakasLa Zaten Eski Charımdı 😊 🍿
Lag War Die Okan Abinin Verdiği 93 Mobs Scriptine Koydum Bota 2 Saat Son Pette Bu Vardı 😊 Nerde Sans Som/Sun Çıkcak 😄 🤔
- Resim Silinmiş.
Pluto 10D SoS Bow :(
· 26 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
G
GameSpring
⭐ 17y
cri fena değil h.o
Sos bulmuşsun beğenmiyorsun 😆
sun olsa kötü mü olur du 😁

+1905
C
chipshajen
⭐ 17y
Satıldı bile yha beğenmeme meselesi değil baktım bişe döbüyo mouse götürürken insan heycanlanıyo sunmu die 😄 ama 93 mobslarda olduğumdan sos olduğunu anlamıştım 😉
I
iLostMyLife
⭐ 17y
Emre'cim Hayırlı oLsun 😉 Efsane Gerimi Dönüyor
Ps: Cleric olmuş char xD Bardken süperdi Clericdede öyle olur inşş 😉 HeartagraM şimdiki cleric haliyle tam bir tank xD
Ps: Cleric olmuş char xD Bardken süperdi Clericdede öyle olur inşş 😉 HeartagraM şimdiki cleric haliyle tam bir tank xD
Hayirli olsun.
I
infusserabLe
⭐ 18y
☕
M
Mr_Poseidon
⭐ 19y
Satıldı bile yha beğenmeme meselesi değil baktım bişe döbüyo mouse götürürken insan heycanlanıyo sunmu die 😄 ama 93 mobslarda olduğumdan sos olduğunu anlamıştım ;)
neden 93 moblardan sun çıkmıyormuki 😜 bu arada hayırlı olsun
Sosuda beğenmiyor 😄
Sro oynarken bi bize çıkmadı zaten sox 😄
Hayırlı olsun
Sro oynarken bi bize çıkmadı zaten sox 😄
Hayırlı olsun
oo crit süper h.o 😄
_
_SilverLine_2
⭐ 17y
H.olsn
Tşkler Hepinize Dün +7 xbow yaptım sattım bugün yine +7 xbow yaptım kullanıyorum :))
Emre Efsanesi Değil Th3Woman Efsanasi Geri Dönüyor Dostum :))
Emre Efsanesi Değil Th3Woman Efsanasi Geri Dönüyor Dostum :))
h.o da sun cıksaydı xP
way critte süper aylardır bottayım haftada bi item düşüyo ya pluto bana inat yapıyo 😞
Buna sukret crit cok guzel 😊
way critte süper aylardır bottayım haftada bi item düşüyo ya pluto bana inat yapıyo :(
Haftada bi itemmi 🤔 Bana Geceden Sabaha Kadar 3-5 Ortalamalı Düşüyo 97-99lardaım su anda 🤤
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap