Önce +6 bastım
- Resim Silinmiş.
sonra her zamanki gibi +7 denedim 😊
- Resim Silinmiş.
buda eğlence olsun diye bastıgım +8 😊 +9 denedim yemedi 😊
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Arkadaşlar yazık etmişsin felan gibi şeyler yazmayın boşa amaç eğlenmek bende bu şekilde eğleniyorum 😊 oyundan artık pek bi zevk aldıgımız söylenemez çünkü.
10d Sos bow kayboldu :)
· 26 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Gecmiş Olsun.
Gecmiş Olsun.
üzülmedim 😊 ama sağol yinede.
A
altanyunus
⭐ 19y
ne kadar üzülmedim desende 😊 o an yüzünü görmek isterdim
yüzümü gören çok kişi oldu bi oyun itemi için bağırıp çağıran tiplerden yada eyvah hayatım bitti düşüncelerine kapılan bi insan değilimdir. zevkliydi basarken bu serverda daha +9 basmak nasip olmadı ne bulursam basıyorum o yüzden 😊
g.olsun:D
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
sos a bi immortal bassaydın iyi olurdu
M
MMe_Nobles
⭐ 17y
Geçmiş olsun yinede xD
Kusura bakma ama manyak falan mısın ^^
Kusura bakma ama manyak falan mısın ^^
alt tarafı 90lv sos ne alaka manyaklıkla ? Ben son 1 haftada 6-7 tane 98lv shieldları kaybettim +6 ve +7 ye ^^ bu oyunun zevki + basmada..(Yeterli Goldun Varsa :P)
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
yüzümü gören çok kişi oldu bi oyun itemi için bağırıp çağıran tiplerden yada eyvah hayatım bitti düşüncelerine kapılan bi insan değilimdir. zevkliydi basarken bu serverda daha +9 basmak nasip olmadı ne bulursam basıyorum o yüzden :)
😘 😘 😘 😘 😘
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
zevkine kalmış 😄
iyi etmişsin. ara sıra böyle macera gerek ^^ zaten oyunda yapacak pek birşey de kalmadı 🙄
iyi etmişsin. ara sıra böyle macera gerek ^^ zaten oyunda yapacak pek birşey de kalmadı 🙄
teşekkürler 😊 ayrıca farklı eğlenceler yaratan arkadaşlar varsa tekliflere açığım denemek için 😊 oyunda para sıkıntısı item sıkıntısı vb. problemler yok o yüzden ne teklif gelirse elimden geldiğince deneyecem 😊
( eğlenceli bişeyler olsun ama )
You are Crazy ^^
B
Black Rain
⭐ 19y
Geçmiş olsun 😜
Presiz +8 helal olsun valla.Bow'a da yazık olmuş
Presiz +8 helal olsun valla.Bow'a da yazık olmuş
presiz +8 çok bizde farklılık arıyorum 😊
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
eskilerden nostalji 😊
eskilerden nostalji 😊
hehe,aynen senin gibi immortalsız +7 denedim 9dg geldiği ilk hafta sos spear kaybetmiştim o aklıma geldi ^^
+9 basman temennisi ile 😊
+9 basman temennisi ile 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap