Icerige atla
Extraloob

>>>Playstation Oyunlarını Bilgisayarınızda Oynamak İcin<<<

· 30 Yanıt · 3.5K görüntüleme
M
Milano OP ⭐ 18y
Bu programı indiriniz.

[download]DownLoad for PS1[/download]
[download]Download for PS2[/download]

Playstation Oyunların Bu Program İçinde Açabilirsiniz

- Resim Silinmiş.

Playstation oyunları pc de oynama
Yukarıda verdiğim epsxe emulatorunu indiriyoruz.Epsxe.exe dosyasını çalıştırıp ayarlardan video ya giriyoruz.

- Resim Silinmiş.

Açılan yeni pencerede yine ayarlara tıklıyoruz karşımıza aşağıdaki gibi bir pencere açılıyor.Nice seçeneğini seçip ok diyoruz.

- Resim Silinmiş.

Programın ana menüsüne dönüp bu sefer ayarlardan cdRom u seçiyoruz.Açılan pencereden cdRom unuzu göstermeniz gerekir genellikle E:/ sürücüsüdür.

- Resim Silinmiş.

Tamam diyerek tekrar emulatorun ana menüsüne dönüyoruz.
Ayarlara girip bios a tıklıyoruz ve gözat seçeneğinden scph1001 bios umuzu gösterip aç diyoruz.Tamam diyerek ana menüye dönüyoruz.

- Resim Silinmiş.

Emulator ayarlarını tamamladık.Oyunumuzu cdrom a takıp Dosya/cdrom yürüt dediğimiz zaman oyunumuz açılacaktır iyi eğlenceler.

- Resim Silinmiş.

Oyunu full ekran oynamak isterseniz ana menüden ayarlar/video/açılan pencerede tekrar ayarlar dedikten sonra sol üst köşede bulunan full screen e tıklayıp ok demeniz yeterli.

Saygılarımızla...
30 Yanıt
B
Bordo_Bere ⭐ 19y
seni gidi copy-paste xD thx kanky....
T
Trexy ⭐ 17y
bunla plastasin 3 oynanırmı
M
Milano OP ⭐ 18y
bunla plastasin 3 oynanırmı

Hayır bu playstation cdlerini bilgisayarda calıştırıp oynayabilmeniz icin tasarlanmış bir program.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Ps2 yi bulabılırmısın ??
M
Milano OP ⭐ 18y
Ps2 yi bulabılırmısın ??

Bu prog Playstation Cdlerini bilgisayarda calıştırıp oynayabilinmesini sağlamak icin
Dediğini anlayamadım 🎭
J
Bu program playstation 1 emulatorudur. Acayip sorun yaşarsınız ama sonuçta oyunlar çalışmış olur.

PS2 için de emülator var ama ömrünüzün 10 senesini kaybetmek istemiyorsanız tavsiye etmem.
E
emreblt ⭐ 19y
yaw ben god of war oynamak istiorm..acaba guzelce kaliteli oynamak icin yuksek ozellikte bi bilgisayara mı ıhtıyac war ?
yoksa amd 3000 yeterli olur mu ?
M
Milano OP ⭐ 18y
God Of War ın sistem gereksinimleri:(minimum)
P4 1.7Ghz
512mb Ram
128Nvidia G 5 Serisi ve üstü (SLI Destekliyse süper olur)

Sana uyar mı bilemem.
M
Milano OP ⭐ 18y
Bu program playstation 1 emulatorudur. Acayip sorun yaşarsınız ama sonuçta oyunlar çalışmış olur.

PS2 için de emülator var ama ömrünüzün 10 senesini kaybetmek istemiyorsanız tavsiye etmem.

Evet arkadaş God Of War ı istemiş yaklaşık 1.5 gunu alıyor eli yuzu duzgun bir pcde.
M
Milano OP ⭐ 18y
PS2 icin olanını da ekledim.
J
P4 1.7Ghz
512Gb Ram

Sana uyar mı bilemem.

Naptın hacı 😄 😄
M
Milano OP ⭐ 18y
P4 1.7Ghz
512Gb Ram

Sana uyar mı bilemem.

Naptın hacı 😄 :D

Ov şet hemen editliyorum ^^
E
emreblt ⭐ 19y
arklar o ozellikler bana cok rahat uyar ama iste kaliteli bi sekilde mi oynarım yoksa tırt mı olur ?
D
DanTe__ ⭐ 17y
Teşekkürler denemek lazım 😄 şu 512 Gb olayınada yarıldım 😄
L
Leader ⭐ 19y
PS3 e uyarlanmadı dimi 😜
X
xKuLex ⭐ 18y
PS2 Emulator tam anlamıyla çalışmıyor. Tam kalite olarak çalıştırdığı oyunlar belli sayıda bi tanesi Final Fantasy IV. Bütün oyunları oynayamassınız. 2 gb ram 1 gb ekran kartı 2.0 işlemciyle Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi yi oynayamadım. Halbuki bu sistemle God Of War 3 ü bile oynar.
K
Kai ⭐ 18y
ty
M
Milano OP ⭐ 18y
Onemli degil 👍
P
Poker Face ⭐ 19y
ben indirdim senin görüntündeki lerden farklı ve de olmuo nice fln yok

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: