- Resim Silinmiş.
PK Time ^^
· 13 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
görseller baya kötüymüş 🎭
süper ss Ler kardaşim baba PK olmuşuz nickler kipkirmizi zuhauha ^^ PK*Time
görseller fistik gibi sen ne anlarsin oyundan dostum 3 boyutlu deil ama süper
Senden çok anladığım kesin Çünkü ben MU online değil silkroad online oynuyorum 😗 😉
süper ss Ler kardaşim baba PK olmuşuz nickler kipkirmizi zuhauha ^^ PK*Time
^^
J
Journalist
⭐ 19y
ben bu oyunu 7sene önce oynuyordum hey gidi günler hey 😎
ben bu oyunu 7sene önce oynuyordum hey gidi günler hey 8)
bizde eskiden oynuyoduk eskide baya 1 ss paylaşım dedim
ben bu oyunu 8 senedir oynuodum silkroadla tanisinca hersey deisti ama Muonlineni yeri ayri
N
NephilimAngel
⭐ 19y
Senden çok anladığım kesin Çünkü ben MU online değil silkroad online oynuyorum 😗 ;)
bi insana laf bu kadar güzel yerleştirilir xD
Bende bi silkroad oyuncusu olarak xD
o resimdeki ne atari oyunumu xD
burasi muonline ayrilmiş kisim sen git o zmn s... silkroad bölümünee sss silkroadd tammami sana laf yerleştirdimmi aqlama sonra biz laf yapmioz sroya cünkü sro kötü bi oyun da demedik oynamadan bişi bilemessiniz tabi ne diim
M
Misproject
⭐ 19y
Senden çok anladığım kesin Çünkü ben MU online değil silkroad online oynuyorum 😗 ;)
bi insana laf bu kadar güzel yerleştirilir xD
Bende bi silkroad oyuncusu olarak xD
o resimdeki ne atari oyunumu xD
oyun farkındaysanız kaç yıllık 8 sene önce oynuyordum dien war bu da demektir ki bu oyun 8 sene den fazladır war silkroad 4-5 yıldır war 4 yıllık bi oyunla 10 yıllık bi oyun bir mi???? 👍
M
Misproject
⭐ 19y
burasi muonline ayrilmiş kisim sen git o zmn s... silkroad bölümünee sss silkroadd tammami sana laf yerleştirdimmi aqlama sonra biz laf yapmioz sroya cünkü sro kötü bi oyun da demedik oynamadan bişi bilemessiniz tabi ne diim
arkandayım kardeşim 🤘 🤘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Arkadaşlar ORJİNAL media pk, particles pk ve data pk lütfen Ecsro Particles,Media Pk ve Data Pk Hakkında Öneri Yeni Media pk ve Data pk Gelmiştir...(24.05.09) Güncel Türk Empire Online CZ PK Server Full PK Event PK Server ValentinaKO 1299 +5 +10 83/1CZ PK ÜCRETSİZ IRK-JOB-NCS AKTİF USKO KANAT TÜM EVENTLER AKTİF