C Cryolite OP ⭐ 19y 16 yil once #1 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
I infusserabLe ⭐ 18y 16 yil once #2 zauauahahhahahhahahahhahahaha xDDDDDoff Bulut NeLere Dikkat ediyosun broo ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xrosower ⭐ 17y 16 yil once #3 Zuhahha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SilentLord ⭐ 17y 16 yil once #4 Zuahhaha komedi olmuş xD xD xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 16 yil once #5 Zuhahaha ben 7/24 görüyorum bunları ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MrCrossover ⭐ 17y 16 yil once #6 iSRO ve Türk'ler. Pek anormal değil gibi? 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 16 yil once #7 iSRO ve Türk'ler. Pek anormal değil gibi? 😁 😁Ahaha (Y). 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Intensify ⭐ 18y 16 yil once #8 hahaa bende bişey görmüştüm maymun taxi 50 kydı 😆 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Niobe ⭐ 17y 16 yil once #9 öle '' i '' ile yazanlardan nefret ediyom :/ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D desTibaa ` ⭐ 17y 16 yil once #10 allahım ya daha neler gorecegız suraya bak xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 16 yil once #11 Yurdum insanı ya. 🙄 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zwanga ⭐ 17y 16 yil once #12 hehe 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O ozan222 ⭐ 19y 16 yil once #13 Pire si ne tür bir Pire ? 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V ViVaLDi ⭐ 17y 16 yil once #14 Pire Değil Premium yada Pre TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Adith ⭐ 18y 16 yil once #15 puhahahahah :D:Dbnde gördüm penon taxi 500 ka 😄 lol lol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 16 yil once #16 Yurdum insanı ya. 🙄 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cryolite OP ⭐ 19y 16 yil once #17 Pire Değil Premium yada Preyemin et 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
3 32alper ⭐ 19y 16 yil once #18 pire li charı kimse almaz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fundamental ⭐ 17y 16 yil once #19 pire nayi bnuwang -_- utanıyorum -_- TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F fecas ⭐ 17y 16 yil once #20 haha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil