Icerige atla
Extraloob

phy %100 2h sword

· 34 Yanıt · 2.2K görüntüleme
34 Yanıt
P
Poker Face ⭐ 19y
güzelmiş silah
X
Xanthos ⭐ 19y
zaten şu an +7 gücünde. benim çok başıma geldi,elindekiyle yetinmeyi bileceksin :))
gözüm kara yaparım diyorsan denemeye devam,durability reduce yiyeceği kesin !
N
bence garantı hakeder super weapon 👍
G
gggDDD ⭐ 19y
zaten şu an +7 gücünde. benim çok başıma geldi,elindekiyle yetinmeyi bileceksin :))

steady var 😉
X
Xanthos ⭐ 19y

steady var ;)

steady olması birşey değiştirmez.Benim başıma çok geldi,onun için yazdım. immortal,steady varken bile reduce yeme olasılığı var.
S
bence elleme 🙄
J
Jigsaw ⭐ 19y
Astral olmadan riske atmam şahsen. 😄 Güzel silah çünkü. Doyumsuz olmamak lazım. Ama her zaman +2 +4 +6 +8 basılası silahlardır.
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
immortal 3 bas gitsin:D
_
_titan_ OP ⭐ 19y

bascaktım içimi kararttın valla şimdi kara kara düşünüyorum ❓
Astral olmadan riske atmam şahsen. 😄 Güzel silah çünkü. Doyumsuz olmamak lazım. Ama her zaman +2 +4 +6 +8 basılası silahlardır.

astralın + basarken bi faydası oluyormu sadece yanarsa +4 de kalmasını sağlamıyor mu ❓
T
TurkLider ⭐ 18y
wallahi Benim elimde öle bi silah olucak
dire gider satarım hiç acıamam 😁 o silah su anda 500m değerinde hatat dah aüyksek +7'giderken patlarsa gitti o kadar para oıyunu Bırakırım... 😁
D
destiny ⭐ 18y
Çok Güzel Silahmış Riske Atma Derim 😄
J
Jigsaw ⭐ 19y

bascaktım içimi kararttın valla şimdi kara kara düşünüyorum ❓

astralın + basarken bi faydası oluyormu sadece yanarsa +4 de kalmasını sağlamıyor mu ❓

Evet +4'te kalmasını sağlıyor ama yanarsa +5 yapar büyük ihtimalle o da bi teselli olur. O anlamda söyledim.
X
Xenas ⭐ 19y
iyi bir müşteri bul iyi bir fiyata sat derim üzülmezsin en azından ^^
J
Jigsaw ⭐ 19y
iyi bir müşteri bul iyi bir fiyata sat derim üzülmezsin en azından ^^

Ama bi de +7 olarak satmak var. 😜
P
Presence ⭐ 19y
buna +7 basma senin işine yaramıcaksa sat alan zaten senin yerine +7 denicketir patlarsa onda patlasın 😄
Y
yeonyang ⭐ 19y
bence +7 dene ...
X
Xenas ⭐ 19y
valla benim çok dilim yandı +6 olarak satarım ben olsam az olsun benim olsun 😄 çok paran varsa bas derim ama 😄
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Ben olsam basarım zaten sonuçta bir oyun yanarsada kafana takma
L
leonsculls ⭐ 19y
immortal 3 bas gitsin:D

katiliyorum 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: