+7 yi hakeder dimi bu silah ?
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
phy %100 2h sword
· 34 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
P
Poker Face
⭐ 19y
güzelmiş silah
zaten şu an +7 gücünde. benim çok başıma geldi,elindekiyle yetinmeyi bileceksin :))
gözüm kara yaparım diyorsan denemeye devam,durability reduce yiyeceği kesin !
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
bence garantı hakeder super weapon 👍
zaten şu an +7 gücünde. benim çok başıma geldi,elindekiyle yetinmeyi bileceksin :))
steady var 😉
steady var ;)
steady olması birşey değiştirmez.Benim başıma çok geldi,onun için yazdım. immortal,steady varken bile reduce yeme olasılığı var.
S
StickControl
⭐ 19y
bence elleme 🙄
Astral olmadan riske atmam şahsen. 😄 Güzel silah çünkü. Doyumsuz olmamak lazım. Ama her zaman +2 +4 +6 +8 basılası silahlardır.
immortal 3 bas gitsin:D
bascaktım içimi kararttın valla şimdi kara kara düşünüyorum ❓
Astral olmadan riske atmam şahsen. 😄 Güzel silah çünkü. Doyumsuz olmamak lazım. Ama her zaman +2 +4 +6 +8 basılası silahlardır.
astralın + basarken bi faydası oluyormu sadece yanarsa +4 de kalmasını sağlamıyor mu ❓
wallahi Benim elimde öle bi silah olucak
dire gider satarım hiç acıamam 😁 o silah su anda 500m değerinde hatat dah aüyksek +7'giderken patlarsa gitti o kadar para oıyunu Bırakırım... 😁
dire gider satarım hiç acıamam 😁 o silah su anda 500m değerinde hatat dah aüyksek +7'giderken patlarsa gitti o kadar para oıyunu Bırakırım... 😁
Çok Güzel Silahmış Riske Atma Derim 😄
bascaktım içimi kararttın valla şimdi kara kara düşünüyorum ❓Astral olmadan riske atmam şahsen. 😄 Güzel silah çünkü. Doyumsuz olmamak lazım. Ama her zaman +2 +4 +6 +8 basılası silahlardır.
astralın + basarken bi faydası oluyormu sadece yanarsa +4 de kalmasını sağlamıyor mu ❓
Evet +4'te kalmasını sağlıyor ama yanarsa +5 yapar büyük ihtimalle o da bi teselli olur. O anlamda söyledim.
iyi bir müşteri bul iyi bir fiyata sat derim üzülmezsin en azından ^^
iyi bir müşteri bul iyi bir fiyata sat derim üzülmezsin en azından ^^
Ama bi de +7 olarak satmak var. 😜
buna +7 basma senin işine yaramıcaksa sat alan zaten senin yerine +7 denicketir patlarsa onda patlasın 😄
bence +7 dene ...
valla benim çok dilim yandı +6 olarak satarım ben olsam az olsun benim olsun 😄 çok paran varsa bas derim ama 😄
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Ben olsam basarım zaten sonuçta bir oyun yanarsada kafana takma
L
leonsculls
⭐ 19y
immortal 3 bas gitsin:D
katiliyorum 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap