Icerige atla
Extraloob

2h Sword 100% crt :=)

· 18 Yanıt · 4.5K görüntüleme
M
muratko193 OP ⭐ 19y
18 Yanıt
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
bu nedir kardeşim ya :DDD
D
duzceli81 ⭐ 17y
tbr yakışır ™
M
muratko193 OP ⭐ 19y
tbr yakışır ™

tesekkürler,dün 100 tane challenge stone harcadım 80 tutmadı ama bugun 3. taşta ne hikmetse 15 i gördüm 😊
K
KimYooShin ⭐ 15y
tbr yakışır ™

ayıptır sorması herşeye ™ koymanın amacı nedir ? ™
M
muratko193 OP ⭐ 19y
tbr yakışır ™

oncelikle ben herseyi foruma koymaya meraklı birisi olsam 15 tane legend +12 item var max blue job set var char 120 lvl bunları teker teker topic acardım 2. side oyunda max. 2 veya 3 kiside 100% crt 2h sword bundan dolayı ekledim senin legend itemin dahi olsa emin ol foruma eklerdin...
C
cLonny ⭐ 18y
tbr yakışır ™

oncelikle ben herseyi foruma koymaya meraklı birisi olsam 15 tane legend +12 item var max blue job set var char 120 lvl bunları teker teker topic acardım 2. side oyunda max. 2 veya 3 kiside 100% crt 2h sword bundan dolayı ekledim senin legend itemin dahi olsa emin ol foruma eklerdin...

düzceliye etmiş kardeş o lafı sana değil 😎
C
cLonny ⭐ 18y
bu arada güzel 2h 😄 hayrını göresin.
Kalkandelen
adam king beyler dağılın 😈

Ps: Tebrikler 🤝
M
muratko193 OP ⭐ 19y
pardon arkadasım yanlıs anladım 😊 afyonum patlamadan yorum yazmısım :)her itemi foruma koymanın anlamı ne anladım k.bakma
C
ColdHeart ⭐ 17y
gerçekten güzel item ben 100 ü geçik philosopy bastım iteme %61 i geçmedi item hehe 😊
M
memati123 ⭐ 17y
yaa bu hp mp nasıl oluyorda bu kadar çok oluyo anlamış değilim cevap yazarsan memnun oluruz 😊
C
ColdHeart ⭐ 17y
yaa bu hp mp nasıl oluyorda bu kadar çok oluyo anlamış değilim cevap yazarsan memnun oluruz :)

adam 120 lwl pre plus var bide devil varsa ooo az bile vital increase de basılı hehe normal bence hp 😊
P
Phantoso ⭐ 18y
Güzel kardeş hayırlı olsun.
H
HosenberG ⭐ 19y
hocam thief setinide konu olarak açarmısın ? merak ediyorum verdiği defanslarıda.
S
tbr yakışır ™

o muhabbeti bende çok merak ediyorum ne alaka yani?™
M
muratko193 OP ⭐ 19y
yaa bu hp mp nasıl oluyorda bu kadar çok oluyo anlamış değilim cevap yazarsan memnun oluruz :)

adam 120 lwl pre plus var bide devil varsa ooo az bile vital increase de basılı hehe normal bence hp :)

Oncelikle bu "HP NORMAL DEĞİL" charda devil S grade ve Max blue job set var yani fazladan (33 str,33 int,2k hp ve mp) veriyor bildigim kadarıylada sroda max blue job seti olan bir elin parmagını geçmez.
F
fener1907 ⭐ 19y
Tebrikler çok güzel. 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: