F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
E exotic ⭐ 18y 15 yil once #2 süper, pspye cıksın hemen indiricem xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Whisk ⭐ 16y 15 yil once #3 Kasım'da çıkçak diye duyum aldım doğru mu?P.S : Gittikçe fifaya benzemeye başladı 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RiqueLme ⭐ 19y 15 yil once #4 Kasım'da çıkçak diye duyum aldım doğru mu?P.S : Gittikçe fifaya benzemeye başladı 🙄bence fifa'ya benzemiyor ama fifa da 2008 den sonra hepsini indirdim hic birini oynamadım desem yalan olmaz hic güzel yapamadılar 2008 den sonra k-l m n srypuje bütün tuşlara bişeyler koymuşlar sanki Cod serisini oynuyoruz -.- TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #5 görseller kötü gibime geldi ama eminim oyun mükemmel olacaktır. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Buura ⭐ 19y 15 yil once #6 Pes11 orjinal alacağım ilk oyun olacak.Pcye karşı sürekli yen sürekli yen nereye kadar 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mirage ⭐ 19y 15 yil once #7 Messi'ye ne olmuş öyle 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil