Icerige atla
Extraloob

PES 2011 TOP 22 goals Compilation

· 22 Yanıt · 1.5K görüntüleme
U
Uprising OP ⭐ 19y

[youtube]wxufD7wQF5U&feature=related[/youtube]
🙏
22 Yanıt
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
OMG diğerleri neyse de o 2. gol ne öyle ya ben de kendimi bişi sanırdım santranın 10m ilerisinden atıyorum diye adam direk santradan atmış helal olsun valla 🙏 🙏 🙏
U
Uprising OP ⭐ 19y
Şu tuş kombinasyonlarını bilsek çok kolay işlerde cahil cahil oynuyoruz dengelince atabiliyorum anca böyle 😁
E
Extrowe ⭐ 16y
Şu tuş kombinasyonlarını bilsek çok kolay işlerde cahil cahil oynuyoruz dengelince atabiliyorum anca böyle 😁

O hareketler nedir hacım öyle bende joystick var yapabilirmiyimki 😜
U
Uprising OP ⭐ 19y

O hareketler nedir hacım öyle bende joystick var yapabilirmiyimki :P

17 mi 18 mi olan gol güzelmiş baya ilhanın yaptığı hareketi yapıp şut çektiği summer6:
H
hoLaaa ⭐ 18y
bende attığım gollere inanamıyodum ama bu oyunda bi tuhaflık var sanki top aşırı falso alıyor pes değilde sanki başka bi oyunmuş gibime geldi
U
Uprising OP ⭐ 19y
2.videoda 15. gole dikkat o dönen top mu eekd1
M
Metamorph ⭐ 19y
ya bu spikerler fileler falan bizim ki pes2011 ise bunların ki ne aceba 😈
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
gollerin hepsi çok salakça, vole zati otomatik atıyor bir kabiliyet gerektirmiyor, uzaktan gol ise komple şans işi 100 tane atsan 1 tane tutuyor aghh formattan önce ne gollerim vardı deli video yapacaktım format atarken unuttum zati çok üzüldüm o gollere bunlar ne ki pff.
U
Uprising OP ⭐ 19y
ya bu spikerler fileler falan bizim ki pes2011 ise bunların ki ne aceba 😈

Daha bi gerçekçi geldi bana da oyun 🕵️
R
RiqueLme ⭐ 19y
hadisene be sende biz kale karsısından auta vuruoz bunlar nsl atıyor sinirlerim bozuldu izleyince
böyle şeyleri görüyorum ve ben yapamıyorum ya nsl sinir oluyorum varya şuan acaip attı yine kafam
girip peste orta sagadan 30 tane şut cekicem 1i gol olmazsa konami şirketini canlandırcam oldugum yerden :@:@
U
Uprising OP ⭐ 19y
gollerin hepsi çok salakça, vole zati otomatik atıyor bir kabiliyet gerektirmiyor, uzaktan gol ise komple şans işi 100 tane atsan 1 tane tutuyor aghh formattan önce ne gollerim vardı deli video yapacaktım format atarken unuttum zati çok üzüldüm o gollere bunlar ne ki pff.

Bi göremedik o golleri.
ps:2. videodaki son gol de güzel okan abi pek sanmıyorum onun otomatik olduğunu 😆
H
hoLaaa ⭐ 18y
hadisene be sende biz kale karsısından auta vuruoz bunlar nsl atıyor sinirlerim bozuldu izleyince
böyle şeyleri görüyorum ve ben yapamıyorum ya nsl sinir oluyorum varya şuan acaip attı yine kafam
girip peste orta sagadan 30 tane şut cekicem 1i gol olmazsa konami şirketini canlandırcam oldugum yerden :@:@

aynı şekilde gidiyorum =)
W
Whisk ⭐ 16y
İlhan'ın hareketi dediğiniz hareketin ismi Gökkuşağı'dır. 😆

Bu adamların attığı her golü atarım tüm bağlı çalımları (hareket yapmayı) biliyorum, benim attığım goller daha süperdir eminim 😜

Ama PC'de oynamıyorum PlayStation'da oynuyorum.
U
Uprising OP ⭐ 19y
İlhan'ın hareketi dediğiniz hareketin ismi Gökkuşağı'dır. 😆

Bu adamların attığı her golü atarım tüm bağlı çalımları (hareket yapmayı) biliyorum, benim attığım goller daha süperdir eminim 😜

Ama PC'de oynamıyorum PlayStation'da oynuyorum.

Hacım ilhanın hareketi diyen yok zaten ilhanın yaptığı hareket dedim 😁
M
Mirage ⭐ 19y
Zaten bağlı çalımlarda en işe yarayan gökkuşağı.Topun üstüne basıp dönmek var mıydı bağlı çalımlarda?
S
shneZee ⭐ 18y
Zaten bağlı çalımlarda en işe yarayan gökkuşağı.Topun üstüne basıp dönmek var mıydı bağlı çalımlarda?

Evet olması lazım,goller çok basit uzaktan vurmak şans işi vole zaten otomatik pek iyi değil video summer7:
U
Uprising OP ⭐ 19y

Evet olması lazım,goller çok basit uzaktan vurmak şans işi vole zaten otomatik pek iyi değil video summer7:

Koyun da hepimiz görmüş olalım.Belki amatör olduğum için bana hoş geldi bunlar. 😁
M
Mirage ⭐ 19y

Ben niye bulamadım ya 😆
U
Uprising OP ⭐ 19y

Ben niye bulamadım ya 😆

Aramayı bilmeyen bulmayı da bilemez makara: makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: