Icerige atla
Extraloob

Pes 2011

· 44 Yanıt · 3.9K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
T
ThePrestige OP ⭐ 16y
Mesut'u Edit'e gir ve Werder Bremen'den transfer et. İlla Mesut'un oynamasına gerek yok Van der Vaart'da çok iyi.

evet transfer ettim teşekkürler.

oyunu biraz öğrendim.Penaltı atamıyorum 😆 birde çalım hareketleri bilmiyorum
A
Adith ⭐ 18y
Penaltı atarken önce şuta bas,hareketlenmeye başlayınca yön ver,ama fazla asılma yön tuşuna dışarı vurur.
M
Mirage ⭐ 19y
Mesut'u Edit'e gir ve Werder Bremen'den transfer et. İlla Mesut'un oynamasına gerek yok Van der Vaart'da çok iyi.

evet transfer ettim teşekkürler.

oyunu biraz öğrendim.Penaltı atamıyorum 😆 birde çalım hareketleri bilmiyorum

Bir de havadan pas yap.Eğer başarabilirsen savunmanın arkasına atıyor,mutlak gol pozisyonu ^^
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Defanslar çok aptal havadan atılan paslarda aptal aptal şeyler yapıyorlar. Keza ara pası atıncada ayak uzatıyor boşa falan defanslar çok kötü
[ek #12654]
S
shneZee ⭐ 18y
Defanslar çok aptal havadan atılan paslarda aptal aptal şeyler yapıyorlar. Keza ara pası atıncada ayak uzatıyor boşa falan defanslar çok kötü

O beginner için öyle bence defans yapmasını bilen birine sökmez havadan top misal ben 😎 😜
T
ThePrestige OP ⭐ 16y
teşekkürler arkdadaşlar. ❤️
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Penaltıyı kullanırken analogu atacağın yöne doğru çevireceksin ama miktarınca ne aşırı ne fazla bükük tutacaksın.Eğer kaleci isen normal padlerle kurtaracaksın topu.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Penaltıyı kurtarmak için önce bi tarafa yönel sonra ortaya gel sonra o tarafa uç genelde ilk yöneldiğin yere vuruyorlar topu 😜
[ek #12654]
T
ThePrestige OP ⭐ 16y
😆

- Resim Silinmiş.
M
Mirage ⭐ 19y

O beginner için öyle bence defans yapmasını bilen birine sökmez havadan top misal ben 😎 :P

Öyle diyenlere nedense hep hava topu ile atıyorum makara:
S
shneZee ⭐ 18y

O beginner için öyle bence defans yapmasını bilen birine sökmez havadan top misal ben 😎 :P

Bekleriz [horny21 🎅
M
Mirage ⭐ 19y

Bekleriz [horny21 🎅

Keşke buluşabilsek 😆
H
hoLaaa ⭐ 18y
bence en önemli kozu ara pası bi anda kaleci ile başbaşa kalıyor oyuncu
U
Uprising ⭐ 19y
Ben bilgisayarda şut çekerken d ye basıyorum ayağını tam topa götürürken w ye basıyorum.Şuta bastıktan sonra adamın ayağının topa değmesi arasından geçen sürede oluyor.Top füze gibi ve dimdik gidiyor.
M
Mirage ⭐ 19y
Ben bilgisayarda şut çekerken d ye basıyorum ayağını tam topa götürürken w ye basıyorum.Şuta bastıktan sonra adamın ayağının topa değmesi arasından geçen sürede oluyor.Top füze gibi ve dimdik gidiyor.

"d" olduğuna eminmisin? 😆
U
Uprising ⭐ 19y

"d" olduğuna eminmisin? 😆

Öyle ayarladım 😆
C
Frikikler için önerileriniz nelerdir? Falso nasıl verilir vs. 😜
M
Mirage ⭐ 19y
Frikikler için önerileriniz nelerdir? Falso nasıl verilir vs. :P

Falsoyu salla şimdi 😆 Kalecinin olmadığı köşenin direğine doğru iyi kullanan bir oyuncuyla doğru dürüst vur.Gol olur 😆
T
ThePrestige OP ⭐ 16y
😆

- Resim Silinmiş.

Arkadaşlar esimdeki sorulara cevap verir misiniz?
W
Whisk ⭐ 16y
Adamları yönettiğin yerden oyna. Yani analogdan oynama daha zor. Evet PS2'dekinin aynısı.

Hareket yapmada : L1 + sağ analog

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: