Icerige atla
Extraloob

Penguen 23 Nisan 2009 Dergisi Full + Çok Komik Kapağı (SS)

· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme
P
penguen__ OP ⭐ 17y
İndirmeyen pişman çok komik kesinlikle indiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin zaten 10mb bişey 2dk iner

derginin tümünü indirmek isteyenler indirsin 😁 😁
16 Yanıt
P
penguen__ OP ⭐ 17y
yorum yokmu bu mukemmel dergiye ya seveni yokmuy
S
Eine sağlık.. Hep böyle yapta para vermeyelim 😄 😄 Biraz illegal olmuş ama olsun 😆
Q
Quattro ⭐ 19y

Dergiyi seviyoruzda gidip gazete bayinden saman kokulu taze halini, espirilerini elle tutarak emeklerine saygı duyarak para verrek seviyoruz. 👍
A
Korsana hayır. 😜
B
Brooklyn ⭐ 18y
Hehe süper yaa 😄 Kota durumu sallantıda indiremiyorum K. bakma 😄
C
ChrsNYC ⭐ 18y

Dergiyi seviyoruzda gidip gazete bayinden saman kokulu taze halini, espirilerini elle tutarak emeklerine saygı duyarak para verrek seviyoruz. 👍
C
Cube ⭐ 17y
çok saol 😄 mükemmel bir dergi =) her hafta paylaşırsan süper olur parasından değil gidip almaya üşeniyorum xD
Ne demişler ''Üşeniyorum öyleyse Yarın.'' 😜
B
Black Rain ⭐ 19y
Forum etiğinin 167. cildinin 618 bendinin 5529. fıksasının 8inci cümlesine ters bi durum ^^

özetle: Hacım bizi telif hakkıydı, korsandı morsandı o işlerle uğraştırma 😉 😄
P

Windy
Windy ⭐ 19y

bu ne kadar güzel bir yorumdur 🙏
A
angela ⭐ 19y
güzel... 😄
P
penguen__ OP ⭐ 17y
Forum etiğinin 167. cildinin 618 bendinin 5529. fıksasının 8inci cümlesine ters bi durum ^^

özetle: Hacım bizi telif hakkıydı, korsandı morsandı o işlerle uğraştırma 😉 :D

hocam saçmalama bir tane 1.5 tllik gazete için mi telif ödeyeceksin ben bu dökümanları tüm forumlarda yayınlıytorum ve herkes yayınlıyor frmtr dahil full ilegal herşey şimdi biz bir gazete indirme linki koyduk diye kimse sana dava açmaz merak etme kardesim

not : linki ekliyorum tekrar
B
Black Rain ⭐ 19y

hocam saçmalama bir tane 1.5 tllik gazete için mi telif ödeyeceksin ben bu dökümanları tüm forumlarda yayınlıytorum ve herkes yayınlıyor frmtr dahil full ilegal herşey şimdi biz bir gazete indirme linki koyduk diye kimse sana dava açmaz merak etme kardesim

Güzel güzel anlattım, terbiyeni takın bence 😉
Yaptığın emek hırsızlığından başka birşey değildir. İsterse 100 kuruşluk gazete olsun 😉
B
BurdurLee ⭐ 18y
Korsana hayır. :P

👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Herkezin kırmızı ışıkta geçmesi , bunun yasak olmadığını göstermez . Bizi kapattıklarında frmtr'yi niye kapatmıyorsunuz gibi bir kelam'da kuramayız . 1.5 tl az olabilir lakin her ay 1000 dergi okuyucusunun dergiyi almak yerine buradan indirdiğini düşünürsen hiçte azımsanacak bir rakam olmadığını görürsün.

Ayrıca penguen yazarları gerçekten mükemmel insanlar , devlet tarafından çok fazla tokat yiyorlar ama yinede yılmayıp işlerine devam ediyorlar . Bu insanlar bu kadar çok tehdit almalarına rağmen hala çalışmaya devam ediyorlarsa , onlara köstek olmak yerine destek olmalıyız 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: