Icerige atla
Extraloob

Pcye bakabilirmisiniz.

· 28 Yanıt · 3.9K görüntüleme
D
Dark Zone OP ⭐ 16y
1 sro da bile kasıyor deliricem kaç gb ram almalıyım ve pc iyimi ram haric sizce ? 😘

- Resim Silinmiş.

Uploaded with ImageShack.us
28 Yanıt
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Bence ram 1sro için gayet yeterli lakin ekran kartından şüpheliyim 😜
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
D
Dark Zone OP ⭐ 16y
Bence ram 1sro için gayet yeterli lakin ekran kartından şüpheliyim :P

o kadar kötümü ? Almam gerekenleri vatanbilgisayarın sitesinden link verebilirmisniz vede fiyat hakkında 4-5 karkater açmasını istiyorum 8 olursa ne mutlu . 😜
S
S4YKLO ⭐ 16y

o kadar kötümü ? Almam gerekenleri vatanbilgisayarın sitesinden link verebilirmisniz vede fiyat hakkında 4-5 karkater açmasını istiyorum 8 olursa ne mutlu . :P

bro bu pc nin anakartına uygun güzl bi ekran kartı zor 😊 ve ddr1 di büyük ihtimal pentium 4 oldugna gör bndede vardı 😄 ddr1 ramlerde 400 mghz oluyr cogu sennkide oyle ise 3 ypasan kasma fln tamamen kalkar bence ama bi tane ekran kartı alman gerekir ozmnda kasar ise 😊
Tweety
Tweety ⭐ 19y
o kadar char açmak istiyorsan rami fullemelisin çünkü p4 sersinde maks 4GB ram alabiliyordu anakartlar, ama ramden ziyade ekran kartının marka ve modelini öğrenmek istiyorum... ayrıca anakartının ekran kartı slotu AGP mi?
S
S4YKLO ⭐ 16y
o kadar char açmak istiyorsan rami fullemelisin çünkü p4 sersinde maks 4GB ram alabiliyordu anakartlar, ama ramden ziyade ekran kartının marka ve modelini öğrenmek istiyorum... ayrıca anakartının ekran kartı slotu AGP mi?

bro xp kullanıyor en fazla 3 destekliyor 😊 pentiun 4 zannediyrm ki agp bende vardı ynlış htrlamıyrsam
Tweety
Tweety ⭐ 19y

bro xp kullanıyor en fazla 3 destekliyor 😊 pentiun 4 zannediyrm ki agp bende vardı ynlış htrlamıyrsam

XP 3,2 destekler 200mb candır 😁
S
S4YKLO ⭐ 16y

XP 3,2 destekler 200mb candır 😁

hehe 😄
D
Dark Zone OP ⭐ 16y
nerden bakıyoz sinir oldum atıcam pcyi camdan . 😜
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Ati radeon HD 4650nin AGP versiyonunu bul tak.. Ama ekstra güç girişi falan istiyor... 😜 Makinen şaha kalkar... birde 2-3GB rami tamamladın mı uçarsın bro 😜
D
Dark Zone OP ⭐ 16y
Ati radeon HD 4650nin AGP versiyonunu bul tak.. Ama ekstra güç girişi falan istiyor... 😜 Makinen şaha kalkar... birde 2-3GB rami tamamladın mı uçarsın bro :P

fiyat ? 😆
S
S4YKLO ⭐ 16y
nerden bakıyoz sinir oldum atıcam pcyi camdan . :P

cpu-z tavsiye ederm herbilgiyi gosterer windows tabanndaki:)
Tweety
Tweety ⭐ 19y
ek güç girişi yoksa makinende bence hiç uğraşma %30daha fazla verip i3 bir bilgisayar alabilirsin çünkü 😜
D
Dark Zone OP ⭐ 16y
ek güç girişi yoksa makinende bence hiç uğraşma %30daha fazla verip i3 bir bilgisayar alabilirsin çünkü :P

öhm öhm . 😆
K

o kadar kötümü ? Almam gerekenleri vatanbilgisayarın sitesinden link verebilirmisniz vede fiyat hakkında 4-5 karkater açmasını istiyorum 8 olursa ne mutlu . :P

Link; http://www.vatanbilgisayar.com/hp-xt278es-3130mt-intel-core-i7-870-2.93ghz-4gbddr3-750gbhdd-2gbvga-win7-home-basic/productdetails.aspx?I_ID=52924
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Aman sinirlenme sakın, acı gerçek, ben evde 3,2Ghz lik p4 bilgisayarımı dayıma göndermiştim işe yaramıyor diye, üstünde HD4650 + 3GB ram ile 😜

aynı konfigrasyonu vermeye çalışıyorum ama ortala 250-300-350 tutar ne DDR ram fiyatlarını ne ekran kartının fiyatını nede alman gerekirse Power supply fiyatını biliyorum...

ben o konfigrasyonda bile 3-4tanesini zor açıyordum... ram sağolsun..
S
S4YKLO ⭐ 16y
ek güç girişi yoksa makinende bence hiç uğraşma %30daha fazla verip i3 bir bilgisayar alabilirsin çünkü :P

öhm öhm . 😆

bro sen en iyisi ram al 3 gb yap kart idare eder bnce seni braz daha 😊
Tweety
Tweety ⭐ 19y

Link; http://www.vatanbilgisayar.com/hp-xt278es-3130mt-intel-core-i7-870-2.93ghz-4gbddr3-750gbhdd-2gbvga-win7-home-basic/productdetails.aspx?I_ID=52924

oha hacım ne yaptın surprised1
D
Dark Zone OP ⭐ 16y

öhm öhm . 😆

bro sen en iyisi ram al 3 gb yap kart idare eder bnce seni braz daha :)

bencede. 😆
D
Dark Zone OP ⭐ 16y
Komutan Vur dedik öldürdün .

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: