Icerige atla
Extraloob

Pc niz Biraz Kasmayamı Başladı Girin Ozaman

· 7 Yanıt · 1.0K görüntüleme
E
Erroneous OP ⭐ 18y
Pc kasmalar genelde sürücüler parçalarnır bu pc kasmalarını azatlmak için 2 yöntem vardır.
1.Yöntem

1.adım: ilk önce Bilgisayarıma giriyoruz.
2.adım: yerel disk c Özelliklere girioruz. Araçlara giriyoruz
3.adım: Şimdi Birleştir e tıklıyoz karşımıza çıkan pencerede sürücü seçip Birleştir diyoruz

Resimli:

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

2.Yöntem: Bilgi vermek gerekmez. resimlerin üzerinde açıklama var
- Resim Silinmiş.

Not:
Bunları herkez bilmiyo olabilir bilmeyenler için açtım. Herkez bunları biliyon zaten demeyin!!
(Bilmeyenler mutlaka vardır.)
7 Yanıt
E
Erroneous OP ⭐ 18y
ya ne didaksizim ben ya Razz ama nede olsa bir windows un programları Very Happy yaw hep yanlış yere açıyom konular ben bu gidişle banlanılırım aman banlamayın Mr. Green
N
Nebula ⭐ 19y
Konu için teşekkürler disk birleştirme çok faydalı oluyor sorunları olan arkadaşlara yardımı olacaktır.

Bunun haricinde eklemek istiyorum.

başlat>çalıştır a prefetch yazın açılananın içini silin,yine recent yazın içini silin.

Önce gizli klasörleri göster için ayarlayın ve
Sık sık C:\Documents and Settings\(***PC DEKİ KULLANICI ADINIZ***) \Local Settings\Temporary Internet Files içini ve yine

C:\Documents and Settings\(***PC DEKİ KULLANICI ADINIZ***)\Local Settings\Temp kalsörlerinin içini boşaltın.

PS: Konu yanlış yerdeymiş uykusuzluktan baktığımızda yok.Neyse taşınır inş.
L
lastturk_ ⭐ 19y

Sık sık C:\Documents and Settings\(***PC DEKİ KULLANICI ADINIZ***) \Local Settings\Temporary Internet Files içini ve yine

C:\Documents and Settings\(***PC DEKİ KULLANICI ADINIZ***)\Local Settings\Temp kalsörlerinin içini boşaltın.

Temp dosyası daha önce girilen siteleri kaydedio ve dha hızlı açılmasını sağlıyo yanlış hatırlamıosam böleydi
Bu pc yavaşlatır ama erişimi arttırır kahvekeyfi
N
Nebula ⭐ 19y

Temp dosyası daha önce girilen siteleri kaydedio ve dha hızlı açılmasını sağlıyo yanlış hatırlamıosam böleydi

Temporaty İnternet Filer yapıo o işi.Yalnız internet sayfalarına erişiminin yavaş olduguğu düşünüyorsan FireFox kullan temporaty boş kalsın extraokk
L
lastturk_ ⭐ 19y

Temporaty İnternet Filer yapıo o işi.Yalnız internet sayfalarına erişiminin yavaş olduguğu düşünüyorsan FireFox kullan temporaty boş kalsın extraokk

Oke.Saol bilgi için perde
.NET
.NET ⭐ 19y
saol
aynı şey başlat-donatılar-sistem araçları-disk birleştirici extraokk
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: