Icerige atla
Extraloob

pc kasma sorunu

· 15 Yanıt · 3.7K görüntüleme
K
kicker16 OP ⭐ 18y
S.a Arkadaşlar Bilgisayarımın Özellikleri = 4 gb ram. 1gb/256 bit geforce 9600 gt. amd anthlon 4200 x2 .500 gb hdd var fakat pc de 2 çar açınca kasıyor 🤔 1 türlü anlamadım sorun nerde bundan önce eski ekran kartı ve 2 gb ram deyken bile fazla kasmıyordu sorun nerde çözemedim yardımcı olabilenler için şimdiden teşekkür ediyorum... :? :?
15 Yanıt
F
F0rzA ⭐ 17y
nedıyosun hacı sen 😊
K
kicker16 OP ⭐ 18y
yav dostum yane 5-6 tane çar sokmam gerektigi yerde 2 tane car sokuyorum kasıntı yapıyor 1 türlü anlamadım yardımlarınızı bekliyom
A
Başlığınızı küçültür müsünüz? 🎭
Z
zeki_ce ⭐ 18y
İşletim sisteminle alakalıdır yada virüslerle.
O özeeliklerle pc ye bin uç. 😁
10 char bile kaldırır zorlarsan 😄
K
kicker16 OP ⭐ 18y
Kardeş pc ye bin uç diyorsun ama 1 türlü anlamadım kime sorsam makinan güzel diyor ama 1 türlü sorun nerde zekice birde profil msj a bakarsan sevinirim 👍 🤔 Cevaplarınız İçin şimdiden Teşekkür ederim... 🙄
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
update driver
K
kicker16 OP ⭐ 18y
VGA MI CPu mU?
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
ikiside
K
kicker16 OP ⭐ 18y
çok saolun ilgilenenlerden 9650 amd phenom koyunca sorun kalmadı 😉 🎅 🙄
S
sro_player ⭐ 18y
VGA MI CPu mU?

ikiside

ekran kartının driveri update edilir, edildiğinde de daha iyi sonuçlar alınır ama cpu updateyi ilk defa sizden duyuyorum..cpu-ram gibi bileşenlerin driverleri yoktur anakartınız destekliyorsa bir yükleme yapmadan kullanabilirsiniz..
F
fathknbr ⭐ 18y
kasa icindeki devreler yanmis olabilir aynı arkadasıma oldu.
S
Swatch ⭐ 17y
pc ye format at ekran kartı driverlerini update yap
O
OutlawS ⭐ 18y
cpu driver hahaha 👴 başkasının yanında sölemeyn gülerler adama bios updade varda cpu nerden çıktı 💃 istersen ram ıda updade yapsın bi haha 🙏
G
Gameworld ⭐ 19y
Sorunun çözümü :
DirectX en son versiyonunu indir ve SDK sını yükle
Driverlarını güncelle
Bilgisayarını tarat (Olası virüslere karşı)
Oyun ayarlarını en düşük düzeye getir

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: