S.a Arkadaşlar Bilgisayarımın Özellikleri = 4 gb ram. 1gb/256 bit geforce 9600 gt. amd anthlon 4200 x2 .500 gb hdd var fakat pc de 2 çar açınca kasıyor 🤔 1 türlü anlamadım sorun nerde bundan önce eski ekran kartı ve 2 gb ram deyken bile fazla kasmıyordu sorun nerde çözemedim yardımcı olabilenler için şimdiden teşekkür ediyorum... :? :?
pc kasma sorunu
· 15 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
nedıyosun hacı sen 😊
yav dostum yane 5-6 tane çar sokmam gerektigi yerde 2 tane car sokuyorum kasıntı yapıyor 1 türlü anlamadım yardımlarınızı bekliyom
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Başlığınızı küçültür müsünüz? 🎭
İşletim sisteminle alakalıdır yada virüslerle.
O özeeliklerle pc ye bin uç. 😁
10 char bile kaldırır zorlarsan 😄
O özeeliklerle pc ye bin uç. 😁
10 char bile kaldırır zorlarsan 😄
Kardeş pc ye bin uç diyorsun ama 1 türlü anlamadım kime sorsam makinan güzel diyor ama 1 türlü sorun nerde zekice birde profil msj a bakarsan sevinirim 👍 🤔 Cevaplarınız İçin şimdiden Teşekkür ederim... 🙄
update driver
VGA MI CPu mU?
ikiside
çok saolun ilgilenenlerden 9650 amd phenom koyunca sorun kalmadı 😉 🎅 🙄
S
sro_player
⭐ 18y
VGA MI CPu mU?
ikiside
ekran kartının driveri update edilir, edildiğinde de daha iyi sonuçlar alınır ama cpu updateyi ilk defa sizden duyuyorum..cpu-ram gibi bileşenlerin driverleri yoktur anakartınız destekliyorsa bir yükleme yapmadan kullanabilirsiniz..
kasa icindeki devreler yanmis olabilir aynı arkadasıma oldu.
pc ye format at ekran kartı driverlerini update yap
cpu driver hahaha 👴 başkasının yanında sölemeyn gülerler adama bios updade varda cpu nerden çıktı 💃 istersen ram ıda updade yapsın bi haha 🙏
Sorunun çözümü :
DirectX en son versiyonunu indir ve SDK sını yükle
Driverlarını güncelle
Bilgisayarını tarat (Olası virüslere karşı)
Oyun ayarlarını en düşük düzeye getir
DirectX en son versiyonunu indir ve SDK sını yükle
Driverlarını güncelle
Bilgisayarını tarat (Olası virüslere karşı)
Oyun ayarlarını en düşük düzeye getir
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap