Icerige atla
Extraloob

Parfüm önerileriniz

· 74 Yanıt · 5.9K görüntüleme
C
Crown OP ⭐ 19y
Yeni bir parfüm almak istiyorum ve uzun süre değiştirmeden kullanacağım , Exl ailesinin değerli görüşlerini alayım dedim 🍺 Yanından geçen kişinin üstüne atlamak isteyeceği , tahrik edici bir parfüm arıyorum ahah 😁

Rochas
212
Armani Black Code
Emperio Armani
Burberry

Bunları kullanmış olanlar özellikle fikir belirtirse sevinirim
74 Yanıt
Windy
Windy ⭐ 19y
Perceive
A
Arcadia ⭐ 17y
212 🤝

P
Presence ⭐ 19y
Emperio armani
M
Milano ⭐ 18y

👍
A
Arcadia ⭐ 17y

👍

çok clasic 🙄
A
Avenger ⭐ 18y
Ucuz parfüm 4ever 😆

W
WeAre ⭐ 19y

Denemeni tavsiye ederim.
M
Milano ⭐ 18y

👍

çok clasic 🙄

hatunlar beğeniyor, onlar beğeniyorsa clasic olup olmadığı benim için önemli değil 💃
K
Koftehor ⭐ 17y
Yeni bir parfüm almak istiyorum ve uzun süre değiştirmeden kullanacağım , Exl ailesinin değerli görüşlerini alayım dedim 🍺 Yanından geçen kişinin üstüne atlamak isteyeceği , tahrik edici bir parfüm arıyorum ahah 😁

Rochas Man düşünüyorum gerçekten güzel ve etkileyici bir kokusu var fakat çok yaygın, ve çakması da çoğu yerde bulunuyor

Şişesi de gayet ilginç 😁

Şişesi Bayanlar için
D
die4ever ⭐ 18y
4Ever Hacı Yagı

Parfüm Olarak Tercihim

Armani
A
Arcadia ⭐ 17y

👍

çok clasic 🙄

hatunlar beğeniyor, onlar beğeniyorsa clasic olup olmadığı benim için önemli değil 💃

sende haklısın 🤝
E
El Verano ⭐ 18y

ARMANI // City Glam for Him suan kullandigim parfumdur,gayet hos. 😊
D
die4ever ⭐ 18y
Benim Tercihim Genelde Armani den GİO

oluyor gerçekten güzel kokusu var ama fiyat uçuk idareli kullanmak lazım 😊
J
Josephine ⭐ 17y

Milleti bilmem ama ben bunun kokusuna hastayım , Beğenmediğim parfümüde kullanmam bi dene bence 😊
A
Avenger ⭐ 18y

Parfüm+Deo+Roll-on aldım geçen sene 50küsüre hala kullanıyorum güzel bir kokusu var fiyatıda çok uygun 👍
C
Crown OP ⭐ 19y
@Koftehor
Unisex diyor bazı satıcılar ama genelde erkekler kullanıyor 👍

Gerçekten farklı görüşler çıkıyor tek tek denemek zor olacak gibi 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Benim Tercihim Genelde Armani den GİO

oluyor gerçekten güzel kokusu var ama fiyat uçuk idareli kullanmak lazım :)

bir parfüm üstadı olarak konu benim konumdur size 5dk müsade ben konuşayayım biraz 😎

blaster, kuzum armani gio asıl çıkış sebebi bayanlar için çiçeksi bir koku lakin kısıtlamamak için unisex olarak piyasaya sürüldü kısacası gio daha çok bayanlara yakışır ama erkekte kullanabilir.

koku olarak tavsiyelerime gelince, 92 yılında sağda solda nadir olarak duyarak Joop ile başlayan parfüm sevdam ardından Dolce Gabbana ardından Calvin Cleine Crave ve son olarak Emperio Armani Black Code ile devam etmektedir, parfümde tutucuyumdur sevgilimi sevdiğim gibi parfümümü severim sevgilimi aldattığım gibi parfümümü asla aldatmam 🙄

şu anda geçiş sürecindeyim ve Black Code Summer'ın kokusuna aşığım lakin kışın nasıl bir etki gösterecek korkusuyla halen geçişi yapamadım kasım aralık gibi summer'a geçeceğim kendi listemi de yazmışken size tavsiye vereyim birazda.

Dolce Gabbana
Calvin Cleine Crave
Black Code
*Summer lütfen kullanmayın onu ben kullanacağım.

bunlara ek olarak Givency, Issey Miyake tavsiye edebilirim, koku tercihlerim genelde baharatlı çiçek kokularıdır yaz ve kış uygundur ve etkisi parça tesirlidir tavsiyelerimi dinleyin 😎
D
die4ever ⭐ 18y
Bana GİO Pek Çiçeksi gelmedi unisex olmasına rağmen hoş bir kokuya sahip 😉
C
Crown OP ⭐ 19y
@extraloob
Abi ne yaptın yaa döktürmüşsün yine ❤️ 😁

Listenin başına yazdım söylediklerini para mühim değil tek tek deniyeceğim ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: