Evet arkadaşlar dün olympustaki carı paralı botla kasıyodum satmayı düşündügüm için saturnde
bir car açtım 18 lv ve onu az botta kuruyım dedim bibaktım şifre falan yazmadan beleş auto tranıng aktif durumda 2 gündür bedava kasıyorum
beleş yapma istiyorsanız paralı botla istediniginiz bir cara girin ardında hiç botla girmediniz cara girin bakın görün auto tranıng aktif Laughing ,
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
deneyin gercekten oluyor
oyun çıkıp girdim halaga beleş Mr. Green
Paralı isro bot bedava yapma taktigiresimli)
· 25 Yanıt · 5.6K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
K
KiLLeR_BoXs
⭐ 19y
Ancak Bu yaptıgında Diğerinin Kaç Kredisi Kaldıgını Gördün mü Very Happy
Bu senden Alınan 1 kredide O charı Kasmayıp Diğer Çarı KAsıyorsun Very Happy
Bu senden Alınan 1 kredide O charı Kasmayıp Diğer Çarı KAsıyorsun Very Happy
bendede oLdu bu oLay ama Kredi genede gidiyor
hade Embarassed bende seviniyodum negüzel yaw
hahah valal koptum Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
F
firewolf92
⭐ 19y
valla senin gibiler varken bu joymax çooook bot satar Laughing Laughing extrabeer
Harbiden koptum yaw Very Happy Neyse sıkma canını Very Happy extrabeer
+1
Harbiden koptum yaw Very Happy Neyse sıkma canını Very Happy extrabeer
+1
+999 Very Happy Very Happy Very Happy ahahahaha
😄
BU SADECE HEDİYE 3 GÜN VEYA 4 KASMA VERİYO :d
Twisted Evil Very Happy
Herşey bi yana paralı botu beleş yapmak isteyen T-Bot kullanır bu zahmete girmez.Seri kasmıo diyen arkadaşlarada şunu diyeyim;skillerinizin zamanlamalarına bakın,uzun sürede dolan skilleri koymayın,Turbo kasıo adı üstünde 😊
Herşey bi yana paralı botu beleş yapmak isteyen T-Bot kullanır bu zahmete girmez.Seri kasmıo diyen arkadaşlarada şunu diyeyim;skillerinizin zamanlamalarına bakın,uzun sürede dolan skilleri koymayın,Turbo kasıo adı üstünde 😊
bu cocuk salak yha ^^
bu cocuk salak yha ^^
doğru düzgün hitap et Mad Mad Mad
konu icin tesekkurler dicem ama bu konu biraz sacma neyse
arkadaslar birbirinizi kirmadan dogru duzgun konussaniz diyorum
arkadaslar birbirinizi kirmadan dogru duzgun konussaniz diyorum
bu cocuk salak yha ^^
+1 extraokk
bu cocuk salak yha ^^
+1 extraokk
+2 extraokk
D34ThGu4Rd yaz:
bu cocuk salak yha ^^
+7
yapmışız bi hata ne o salak falan diyende V.I.P Member hemde daha forumdakilere yardım olcagına hatalarına düzeltecegine dedigi safa bak pes dogrusu bişey demicem bir forum sitesi oldugu için ama msn gel sen 2 dk headbang2ft9 headbang2ft9
bu cocuk salak yha ^^
+7
yapmışız bi hata ne o salak falan diyende V.I.P Member hemde daha forumdakilere yardım olcagına hatalarına düzeltecegine dedigi safa bak pes dogrusu bişey demicem bir forum sitesi oldugu için ama msn gel sen 2 dk headbang2ft9 headbang2ft9
arkadaşım bak senin paralı bot varya o işte beleş olmadı senin bot şifren felan bilgisayarda save leniyor onun için de auto geliyor bendede aynısı olmuştu ama baktımki botun sürei bitmiş şimdi tbot kullanıyorum ve de iyi kasıyor...
D34ThGu4Rd yaz:
bu cocuk salak yha ^^
+7
+1907 Mad Mad
uehuehueheuhe Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap