Icerige atla
Extraloob

isro bot paralı botu bedava yapma

· 8 Yanıt · 2.1K görüntüleme
_
_Lotuss_ OP ⭐ 19y
ılk olarak 1 crediye ıhtıyacımız var botla carectere gırıyoz ve sag alttan parmagı kapatıyoruz tabiki auto traing gidiyor fakat atack yapan yaratıga skıllerı kullanıyor bot gibi sorunsuz sadece bızım mouseyle yaratıgın yanına goturmek lazım ben kendım boyle yapıyorum bos zamanlarımda elle kasmaktan ıyıdır alıntı degıldır kendı ıcadım emege saygı extraokk
8 Yanıt
J
şehre döndüğünde bot duruyor..
_
_Lotuss_ OP ⭐ 19y

şehre döndüğünde bot duruyor..

elle goturursen sorun olmuyor return cekmedım hıc eskıden auto traıng gıtmıyordu sadece sehıre returnla dondugunde gıdıyordu auto sımdı bot 10--15 dk bır guncellendıgı ıcın auto ısınlanmazsanda gıdıyor yanlıs anladın benı jasonwalkeer dıkkatlı okursan anlıcaksın
M
Matzeline ⭐ 19y
Başında durup elle götürdükten sonra botun bi anlamı kalmıo ki=) extraokk
_
_Lotuss_ OP ⭐ 19y

Başında durup elle götürdükten sonra botun bi anlamı kalmıo ki=) extraokk

anlamıyorsun galıba elle kasmaktan ıyıdır dıyorum ben bot demıyorum Wink
S
SonSAHNE ⭐ 19y
eskiden kullanırdım bu taktiği ışınlanmadan kasabiliyordun istediğin kadar Very Happy ama yanına götürüp attack yapmasını bekleyene kadar elle attack yapsan daha zevkli olur Twisted Evil
_
_Lotuss_ OP ⭐ 19y

eskiden kullanırdım bu taktiği ışınlanmadan kasabiliyordun istediğin kadar Very Happy ama yanına götürüp attack yapmasını bekleyene kadar elle attack yapsan daha
zevkli olur Twisted Evil

Very Happy oda gusell yanı ne bılım sadece mouse kullanmak ıyı oluyo Very Happy bana gore
D
darbe ⭐ 19y
blader carlar icin iyi fikir tesekkurler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: