Icerige atla
Extraloob

ParaLı Botu Bedava YaPMa>>ReaL Data Come<<

· 16 Yanıt · 2.7K görüntüleme
N
N0F3AR OP ⭐ 19y
Evet Saygı Değer Arkadaslarım...
Paralı botla oyuna login oldunuz hersey güzel ve kasmaya basladınız Sora Masaüstüne gelip oyuna girdiğiniz ele exit deyip cıkın ve görüceksinizki bot hala kasıyor.
Fakat Bazı islevlerini aksatıyor bunlarda bizim isimize yarıyor bot kredi düsemiyor sizden cünkü programı acık değil ama kasıyor Wink yalnız kücük bi sorunumuz var charınız return,teleport ve yatığında bot kasmayı bırakıyor yani auto traning gidiyor bota manuel olarak pot alırsanız ve atla gidip gelirseniz bu durumdan faydalanabilirsiniz...

Hayırlı Forumlar...
16 Yanıt
W
WooDY_ ⭐ 19y
onun yerine tbot kullanmak daha pratik deilmi en azndan uraşmazsn extraokk
N
N0F3AR OP ⭐ 19y

sende haklısın kardesim fakat crack ne kadar güvenlibilmiyorsun ama bu ondan daha güvenli olduğu kesin bu sekilde hic dc yemeden kasarsan günde sadece bi kredin gider yani oyuna her girdiğinde 1 kredin eksilecek ama dc yemessen gitmeyecek Wink
N
Nervous_ ⭐ 19y
dogru ama elı kapattın mı sehre dondumu oyle saf saf kalıyo hp fln almıo
N
N0F3AR OP ⭐ 19y

dogru ama elı kapattın mı sehre dondumu oyle saf saf kalıyo hp fln almıo

cünkü auto traning gidiyor sen manual olarak atla gidip geliceksin return icersen,yatarsan ve teleport olursan bot kasmayı bırakıcaktır.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Sen Eli Kapatana Kadar Giden Krediler Ne Olacak ?
N
N0F3AR OP ⭐ 19y

Sen Eli Kapatana Kadar Giden Krediler Ne Olacak ?

oyuna login olup botun sifresini yaz auto traning de eli kapat sadece bir kredin gidecek arkadasım Wink
J
Jigsaw ⭐ 19y
Çok güzel bir bilgi Sroahmet paylaştığın için teşekkürler süper yöntem. Pet varsa Inventory'i de full doldurduysan potla.. Bayağı gider beleş.
W
WarG0d ⭐ 19y
aynı yöntemi ben daha önce yaptım ve kredi gidiyor extraokk
R
RollsRoyce ⭐ 19y
10 20 lvl pk olunca görürüm sizi
A
angela ⭐ 19y
artık bu yöntem işlemiyo bot programcıları artık 1 dakkada bir 5 dakkada bir login ediyo botu (süreyi gösgetriyo 1 hour 15 min. 5 min. 4 min ) falan . eskide sadece teleport olunca ve yeni crediye geçerken oluyoduu ..
N
N0F3AR OP ⭐ 19y

artık bu yöntem işlemiyo bot programcıları artık 1 dakkada bir 5 dakkada bir login ediyo botu (süreyi gösgetriyo 1 hour 15 min. 5 min. 4 min ) falan . eskide sadece teleport olunca ve yeni crediye geçerken oluyoduu ..

Hmm Ama Bende Hala Calısıyor Bu yontem Idea
B
BlacK ⭐ 19y
bu yöntemi bende çok kullandım ama en son 1 ay önce bi daha deneyim dedim eli kapattım en fazla 5 dk kastı ondan sonra auto training gitti ve çok fazla denedim hepsindede öyle oldu Laughing
D
Difficult ⭐ 19y

sende haklısın kardesim fakat crack ne kadar güvenlibilmiyorsun ama bu ondan daha güvenli olduğu kesin bu sekilde hic dc yemeden kasarsan günde sadece bi kredin gider yani oyuna her girdiğinde 1 kredin eksilecek ama dc yemessen gitmeyecek Wink

bencede en iyisi Tbot buna bakılırsa ama ben yinede isro paralı kullanıyorum..
D
DoNJuaN ⭐ 19y
Bunu bir ara kaldırmışlardı engelleme vardı köşeden kapatınca direk duruyodu artık yinemi oluyo Mr. Green
L
Lloody ⭐ 19y

bencede en iyisi Tbot buna bakılırsa ama ben yinede isro paralı kullanıyorum..

Paralı iSRO bot 4ever headbang2ft9

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: