Merhaba arkadaşlar şimdi size gıcık olduğunuz herhangi birisini oyundan attırmayı öğreteceğim.Mesela diyelim taxidesiniz bir herif sinirinizi bozdu hemen [GM]-[Tarky](FROM):Hello...! yazın ve yazının başına yazma tiresini getirim space ile ittirin yazı sona kadar gelsin ve daha sonra oyuna dc attıracağınız adama gönderin.Daha sonra o kişiye sana gelen [GM]-[Tarky](FROM):Hello üstüne tıklar mısın dediğinizde tıkladığı an oyundan atılıcak.
Not:Hello yazmanız gerekmez herhangi birşeyde yazabilirsiniz ama baş harfi mutlaka büyük olsun
Bunu bana bir arkadaşım yaptı exim 99 du tam lv atlıcam dedi şu [GM]-[Tarky](FROM):Hello sanada geldimi bana GM mesaj atmış sanada attıysa servere mesaj attı cevap vermelisin dedi üstüne tıkladım ve dc oldum 😄 tabi sonra ağzının payını aldı ama bu yöntem işe yarıyor.
🍺 🍺
Oyundan Programsız DC ettirme %100 Çalışıyor
· 21 Yanıt · 16K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
L
last_knight
⭐ 19y
verildi
ilginç denicem 😊
verildi
Ben göremedim 😗
ilginç
K
kombat6666
⭐ 17y
a.q bugün adamın teki bana öle yaptı 😄
teşekkürler işe yarar 😄
Hacı Tarky Senin Çarın İsmimi?
işe yarıyo muu??
Dünde samarkantta townda biri bana yazdı dedim bu gm şakası yapıyor bende dalga gectim 😊 yalnız ismi tıkla dedi ben tıkladım bişey olmadı.
J
JackalSharing
⭐ 17y
breeeeh manyak bişey bu 😄
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
önceden paylaştım sitede.
gm tarky li yazmaya gerek yok istediğini yaz oluyo zaten örnek : Asd-Asd(FROM)Asd
gm tarky li yazmaya gerek yok istediğini yaz oluyo zaten örnek : Asd-Asd(FROM)Asd
biliorum beyler banada bi arkım yapmıstı ise yarıo 😄
İşe yarıyor + Verildi ^^
Neden hep pislik yapma peşindesiniz? 😊 Adamlar binbir zorlukla oyuna giriyor. Bırakın kassınlar.
yazın ve yazının başına yazma tiresini getirim space ile ittirin (BUNU ANLAYAMADIM)
E
ETeK_6_ZooM
⭐ 17y
saolasın aqa gıcık birilerine yaparım
çok süper bişi yaptım az önce agayı oyundan attı ama tesadüfte olabilir tabe 😁
G
general_48
⭐ 18y
Artik calismiyor bu !!
Hacı Tarky Senin Çarın İsmimi?
Tarky Bi GM 😄
[GM]Tarky 😄