Icerige atla
Extraloob

Birisini rogramsız oyundan DC yaptırma % 100 çalışıyor

· 17 Yanıt · 4.4K görüntüleme
J
Josephhhh OP ⭐ 17y
Merhaba arkadaşlar şimdi size gıcık olduğunuz herhangi birisini oyundan attırmayı öğreteceğim.Mesela diyelim taxidesiniz bir herif sinirinizi bozdu hemen [GM]-[Tarky](FROM):Hello...! yazın ve yazının başına yazma tiresini getirim space ile ittirin yazı sona kadar gelsin ve daha sonra oyuna dc attıracağınız adama gönderin.Daha sonra o kişiye sana gelen [GM]-[Tarky](FROM):Hello üstüne tıklar mısın dediğinizde tıkladığı an oyundan atılıcak.
Not:Hello yazmanız gerekmez herhangi birşeyde yazabilirsiniz ama baş harfi mutlaka büyük olsun
Bunu bana bir arkadaşım yaptı exim 99 du tam lv atlıcam dedi şu [GM]-[Tarky](FROM):Hello sanada geldimi bana GM mesaj atmış sanada attıysa servere mesaj attı cevap vermelisin dedi üstüne tıkladım ve dc oldum 😄 tabi sonra ağzının payını aldı ama bu yöntem işe yarıyor.
🍺 🍺

VERİLDİYESE SORRY
17 Yanıt
C
Aynn Bu işliyor Güzel Bişey Ama Yakında KAldırırlar
O
ooguz ⭐ 18y
Daha Önce Verildi Ama Yinede Teşekkürler
R
Reformist ⭐ 17y
bence saçma
C
Calamity ⭐ 17y
böyle zararlı şeyleri sitemizde paylaşmayalım.Sitenin adı çıkacak sonra
B
By_DaDaS ⭐ 17y
bence saçma

Sacma Degil Gercek.

Ps:Verildi.
S
srolove ⭐ 17y
bana sadece adam yazmam gereken yazıyı atarmısın ayrıca başında boşluk warmısaol 🤤
O
güzel
A
Yahu o adam dc yiyince ne olacak? 😆
Aynısını sana yapsalar nolur? 😄
C
Continuum ⭐ 18y
bence saçma

Hiçbir saçma yönü yok.

böyle zararlı şeyleri sitemizde paylaşmayalım.Sitenin adı çıkacak sonra

Zararlı birşey değil bunu öğrenerek sana yapacak birisinden kendini korumuş oldun 😎

Paylaşim için teşşekürler. 🍿
S
bence de mantıklı hem niye saçma mantığı var gme pm atamazsın kendini de korumus oluyorsun
B
BadAngeL ⭐ 17y
güzel bir yöntem ama kimseyi oyundan dc ettrirmenın bir anlamı yok
F
Ne iddasına girerseniz girerim ortaya 97 full str bowman carımı ortaya koyarım böyle şeyi banada yapmaya kalktılar ama mantıksız saçmalığın en önde gideni.
Phoenix serverındayım 0LuMCuL yada TR_UniQue_TR buyrun madem o kadar güveniyorsunuz gelin dc yaptırın.
Serverda bu sayede 100m den fazla para topladım.Siz ne kadar veriyosunuz 😉
_
_SpinozA_ ⭐ 17y
güzel bir yöntem ama kimseyi oyundan dc ettrirmenın bir anlamı yok

👍 👍 👍 👍 👍
W
wolFzn ⭐ 17y
Zamanında kullanırsan güzel bir şey bu:)
S
Swatch ⭐ 17y
işe yariior ama üstüne tiklayanda fazla olmuor
M
mus6684 ⭐ 17y
hahahaha 😄 çalışmıo

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: