Merhaba arkadaşlar şimdi size gıcık olduğunuz herhangi birisini oyundan attırmayı öğreteceğim.Mesela diyelim taxidesiniz bir herif sinirinizi bozdu hemen [GM]-[Tarky](FROM):Hello...! yazın ve yazının başına yazma tiresini getirim space ile ittirin yazı sona kadar gelsin ve daha sonra oyuna dc attıracağınız adama gönderin.Daha sonra o kişiye sana gelen [GM]-[Tarky](FROM):Hello üstüne tıklar mısın dediğinizde tıkladığı an oyundan atılıcak.
Not:Hello yazmanız gerekmez herhangi birşeyde yazabilirsiniz ama baş harfi mutlaka büyük olsun
Bunu bana bir arkadaşım yaptı exim 99 du tam lv atlıcam dedi şu [GM]-[Tarky](FROM):Hello sanada geldimi bana GM mesaj atmış sanada attıysa servere mesaj attı cevap vermelisin dedi üstüne tıkladım ve dc oldum 😄 tabi sonra ağzının payını aldı ama bu yöntem işe yarıyor.
🍺 🍺
VERİLDİYESE SORRY
Birisini rogramsız oyundan DC yaptırma % 100 çalışıyor
· 17 Yanıt · 4.4K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
C
crazycapkin
⭐ 19y
Aynn Bu işliyor Güzel Bişey Ama Yakında KAldırırlar
Daha Önce Verildi Ama Yinede Teşekkürler
bence saçma
böyle zararlı şeyleri sitemizde paylaşmayalım.Sitenin adı çıkacak sonra
bence saçma
Sacma Degil Gercek.
Ps:Verildi.
bana sadece adam yazmam gereken yazıyı atarmısın ayrıca başında boşluk warmısaol 🤤
O
OttoManO'War
⭐ 17y
güzel
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Yahu o adam dc yiyince ne olacak? 😆
Aynısını sana yapsalar nolur? 😄
Aynısını sana yapsalar nolur? 😄
bence saçma
Hiçbir saçma yönü yok.
böyle zararlı şeyleri sitemizde paylaşmayalım.Sitenin adı çıkacak sonra
Zararlı birşey değil bunu öğrenerek sana yapacak birisinden kendini korumuş oldun 😎
Paylaşim için teşşekürler. 🍿
S
shinyofdark
⭐ 17y
bence de mantıklı hem niye saçma mantığı var gme pm atamazsın kendini de korumus oluyorsun
güzel bir yöntem ama kimseyi oyundan dc ettrirmenın bir anlamı yok
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Ne iddasına girerseniz girerim ortaya 97 full str bowman carımı ortaya koyarım böyle şeyi banada yapmaya kalktılar ama mantıksız saçmalığın en önde gideni.
Phoenix serverındayım 0LuMCuL yada TR_UniQue_TR buyrun madem o kadar güveniyorsunuz gelin dc yaptırın.
Serverda bu sayede 100m den fazla para topladım.Siz ne kadar veriyosunuz 😉
Phoenix serverındayım 0LuMCuL yada TR_UniQue_TR buyrun madem o kadar güveniyorsunuz gelin dc yaptırın.
Serverda bu sayede 100m den fazla para topladım.Siz ne kadar veriyosunuz 😉
güzel bir yöntem ama kimseyi oyundan dc ettrirmenın bir anlamı yok
👍 👍 👍 👍 👍
Zamanında kullanırsan güzel bir şey bu:)
işe yariior ama üstüne tiklayanda fazla olmuor
hahahaha 😄 çalışmıo
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap