Icerige atla
Extraloob

Oyuna Girilmiyor :(

· 91 Yanıt · 10.0K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Arkadaşlar Silkroad Giriş Yapmaya Çalışıyorum Fakat Kullanıcı Onay Talebi Diyor Fakat Giriş Yapmıyor Server Boş Olduğu Halde 😞
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
91 Yanıt
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Up 😞
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
M
melez ⭐ 15y
aynısı bendede oluyor yardım lütfen 😞
2
212 ⭐ 19y
aynısı banada oluyor yanlız değilsiniz
T
taflanlee ⭐ 18y
Sabah giriyordu ama şimdi bendede aynı sorun var :S
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Kullanıcı Onay Talebinden Sonra Gitmiyordu Şimdi Oyuna Girdiğim Anda Dc Veriyor :S
M
melez ⭐ 15y
sabah deneyemedim çalıştığımdan dolayı yeni geldim eve tam hazır oynicam derken. daral:
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
:S Olcak işmi :S bota koymuştum dc yedim :S Şimdide Girilmiyor
M
melez ⭐ 15y
Yardım edecek birisi yokmu :S
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Arkadaşlarımda Giremiyor 😞 Bu Sorun Genel Bir Sorun 😞
M
melez ⭐ 15y
ama serverlara bakılırsa birçok kişi oyunda :S
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
onlarda eğer dc yer veya çıkarsa tekrardan giremiyecek . bende oyundaydım fakat dc yedim 4 çar birden yedi 😞 Şimdide Girmiyor
E
EnDZoNe ⭐ 19y
patch i hazırlıyolar 😊
M
melez ⭐ 15y
millet oyundayken nasıl patch hazırlicaklar :S
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Nasıl Yani 😞
S
millet oyundayken nasıl patch hazırlicaklar :S

kesinlikle. herkez oyun dışı değil ki şuanda
M
melez ⭐ 15y
burda kaç mağduruz bu şekilde
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
arkadaşlar hack olayına inanmaya başladım çünkü ıd ve pw yanlış yazdım gene kullanıcı onay talebi diyor. çarlarımız silinmiş olmasın 😞
C
cezasoft ⭐ 16y
Bende giremiyorummm 😞
Z
zakokkk ⭐ 16y
email koruma sayfasıda açılmıyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: