Lise 3'ü bitirdim bende baraj dersi dil anlatım mı yoksa türk edebiyatımı 🙄 , m.yardımcısına sordum bugün telefonla dedi türk edebiyatı baraj dersi.
Sayısal okuyom baraj dersi dil anlatım diye biliyodum ben yanlışmı biliyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı
Ortaöğretim yönetmelikmi değişti ?
· 23 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Sanırım okuldan okula değişiyor. Bizim geçen sene hiç baraj dersimiz yoktu örneğin.
Türk Edebiyatı baraj dersi mi veya Dil Anlatım gerçekten ilginç, konu hakkında bilgim yok 😜
Bizde Dil Anlatımdı o.O
bizim okulda dil anlatım baraj ders ve baraj dersin okuldan okula değiştiğinide sanmıyorum =/
Dilanlatım dostum
[F New]Solo Gitarist
Dilanlatım dostum
bu işte bi ilginçlik var en iyisi p.tesi okuldaki tüm hocaları yüzleştirip sorayım 😜
L
Laistrogon
⭐ 17y
Dil Anlatım baraj dersi v.e.ç in müdürü ne bilcek ya 😜 ^^
Dil Anlatım. 👍
Dil ve Anlatım kesinlikle Edebiyat'da neymiş 😆
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Dil ve anlatım ve hiç bir yerde Dil ve anlatımın baraj dersi olarak başka bir dersle değişeceğini sanmıyorum. 👍
Baraj dersi diye bir şey yok.Ortalaman 2.50 yi geçsin geçiyorsun.Baraj dersi kandırmacadan ibaret.
Baraj dersi diye bir şey yok.Ortalaman 2.50 yi geçsin geçiyorsun.Baraj dersi kandırmacadan ibaret.
+1
Dil ve anlatım ve hiç bir yerde Dil ve anlatımın baraj dersi olarak başka bir dersle değişeceğini sanmıyorum. 👍
Öyle bir değişir ki 😉
Ea öğrencisi olupda dil anlatımı 1 getir bakam geçiyonmu geçemiyonmu ... Ea öğrencilerinde dil anlatım baraj dersidir ortalaman 4.50 olsun dil anlatım 1 ise yazın sorumluluk sınavlarına girip dil anlatımı en az 2 yapman lazım yoksa sınıfta kalırsın ..10. sınıfta bi arkadaşımın ortlaması 3.10 olmasına rağmen dil anlatımı 1 olduğu için sınıfta kaldı ..
Okuldan okula fark eder diyorum. Yönetime bağlı birşey.

P
PhyLosHopia
⭐ 17y
kesinlikle Dil ve Anlatım şüphen olmasınçünkü edebiyat sadece Türk edebiyatını işlemiyor ama Dil anlatım bizim dilimizin yapısını inceliyor :)) dış kaynagı incelemeyen tek derste Dil ve Anlatımdır bu yüzden barajda her zaman odur
Okuldan okula fark eder diyorum. Yönetime bağlı birşey.
resme göre dil anlatımdan sorumlsun vermessen sınıfta kalırsın
Dil ve anlatım baraj derstir. edebiyat 2 olunca belge alamamak gibi bir geyik vardı belki müdür telefonda yanlış anlamıştır seni he deyip geçmiştir makara: ayrıca niye bu kadar merak ediyorsun hocaları yüzleştiririm falan kaldın mı dil ve anlatımdan? 😜
Onun alttan dersi vardır. 3 yıldır Dil ve Anlatım'dan sorumlu olan arkadaşlarım var. Ortalamanız tutuyorsa diğer derslerden sorumluluk almıyorsunuz ama Dil ve Anlatım baraj ders olduğu için sorumlu geçiyorsunuz mezun olana kadar vermek zorundasınız.
Ea öğrencisi olupda dil anlatımı 1 getir bakam geçiyonmu geçemiyonmu ... Ea öğrencilerinde dil anlatım baraj dersidir ortalaman 4.50 olsun dil anlatım 1 ise yazın sorumluluk sınavlarına girip dil anlatımı en az 2 yapman lazım yoksa sınıfta kalırsın ..10. sınıfta bi arkadaşımın ortlaması 3.10 olmasına rağmen dil anlatımı 1 olduğu için sınıfta kaldı ..
Onun alttan dersi vardır. 3 yıldır Dil ve Anlatım'dan sorumlu olan arkadaşlarım var. Ortalamanız tutuyorsa diğer derslerden sorumluluk almıyorsunuz ama Dil ve Anlatım baraj ders olduğu için sorumlu geçiyorsunuz mezun olana kadar vermek zorundasınız.
11 kişi dil anlatımdan sorumluluğa kaldı bizden, sayısal alan ne yazık ki baraj dersi daral:
Her okulda baraj Dersi Dil Anlatımdır.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap