Icerige atla
Extraloob

Ortaöğretim yönetmelikmi değişti ?

· 23 Yanıt · 2.2K görüntüleme
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
Lise 3'ü bitirdim bende baraj dersi dil anlatım mı yoksa türk edebiyatımı 🙄 , m.yardımcısına sordum bugün telefonla dedi türk edebiyatı baraj dersi.

Sayısal okuyom baraj dersi dil anlatım diye biliyodum ben yanlışmı biliyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı
23 Yanıt
H
HnTRue ⭐ 18y
Sanırım okuldan okula değişiyor. Bizim geçen sene hiç baraj dersimiz yoktu örneğin.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Türk Edebiyatı baraj dersi mi veya Dil Anlatım gerçekten ilginç, konu hakkında bilgim yok 😜
I
Inception ⭐ 18y
Bizde Dil Anlatımdı o.O
B
Beijo ⭐ 19y
bizim okulda dil anlatım baraj ders ve baraj dersin okuldan okula değiştiğinide sanmıyorum =/
.NET
.NET ⭐ 19y
Dilanlatım dostum
[F New]Solo Gitarist
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
Dilanlatım dostum

bu işte bi ilginçlik var en iyisi p.tesi okuldaki tüm hocaları yüzleştirip sorayım 😜
L
Laistrogon ⭐ 17y
Dil Anlatım baraj dersi v.e.ç in müdürü ne bilcek ya 😜 ^^
A
Adith ⭐ 18y
Dil Anlatım. 👍
Z
ZikywaL ⭐ 19y
Dil ve Anlatım kesinlikle Edebiyat'da neymiş 😆
C
Dil ve anlatım ve hiç bir yerde Dil ve anlatımın baraj dersi olarak başka bir dersle değişeceğini sanmıyorum. 👍
_
_UmuT_ ⭐ 18y
Baraj dersi diye bir şey yok.Ortalaman 2.50 yi geçsin geçiyorsun.Baraj dersi kandırmacadan ibaret.
H
HnTRue ⭐ 18y
Baraj dersi diye bir şey yok.Ortalaman 2.50 yi geçsin geçiyorsun.Baraj dersi kandırmacadan ibaret.

+1

Dil ve anlatım ve hiç bir yerde Dil ve anlatımın baraj dersi olarak başka bir dersle değişeceğini sanmıyorum. 👍

Öyle bir değişir ki 😉
furious
furious ⭐ 19y

Ea öğrencisi olupda dil anlatımı 1 getir bakam geçiyonmu geçemiyonmu ... Ea öğrencilerinde dil anlatım baraj dersidir ortalaman 4.50 olsun dil anlatım 1 ise yazın sorumluluk sınavlarına girip dil anlatımı en az 2 yapman lazım yoksa sınıfta kalırsın ..10. sınıfta bi arkadaşımın ortlaması 3.10 olmasına rağmen dil anlatımı 1 olduğu için sınıfta kaldı ..
H
HnTRue ⭐ 18y
Okuldan okula fark eder diyorum. Yönetime bağlı birşey.

P
kesinlikle Dil ve Anlatım şüphen olmasınçünkü edebiyat sadece Türk edebiyatını işlemiyor ama Dil anlatım bizim dilimizin yapısını inceliyor :)) dış kaynagı incelemeyen tek derste Dil ve Anlatımdır bu yüzden barajda her zaman odur
furious
furious ⭐ 19y
Okuldan okula fark eder diyorum. Yönetime bağlı birşey.

resme göre dil anlatımdan sorumlsun vermessen sınıfta kalırsın
S
SnowFlake ⭐ 18y
Dil ve anlatım baraj derstir. edebiyat 2 olunca belge alamamak gibi bir geyik vardı belki müdür telefonda yanlış anlamıştır seni he deyip geçmiştir makara: ayrıca niye bu kadar merak ediyorsun hocaları yüzleştiririm falan kaldın mı dil ve anlatımdan? 😜

Ea öğrencisi olupda dil anlatımı 1 getir bakam geçiyonmu geçemiyonmu ... Ea öğrencilerinde dil anlatım baraj dersidir ortalaman 4.50 olsun dil anlatım 1 ise yazın sorumluluk sınavlarına girip dil anlatımı en az 2 yapman lazım yoksa sınıfta kalırsın ..10. sınıfta bi arkadaşımın ortlaması 3.10 olmasına rağmen dil anlatımı 1 olduğu için sınıfta kaldı ..

Onun alttan dersi vardır. 3 yıldır Dil ve Anlatım'dan sorumlu olan arkadaşlarım var. Ortalamanız tutuyorsa diğer derslerden sorumluluk almıyorsunuz ama Dil ve Anlatım baraj ders olduğu için sorumlu geçiyorsunuz mezun olana kadar vermek zorundasınız.
X
XER0 ⭐ 19y

11 kişi dil anlatımdan sorumluluğa kaldı bizden, sayısal alan ne yazık ki baraj dersi daral:
J
JetHomme ⭐ 19y
Her okulda baraj Dersi Dil Anlatımdır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: