Icerige atla
Extraloob

Web Sayfasındaki Yazılar Değişti.

· 11 Yanıt · 6.3K görüntüleme
P
phoenix43 OP ⭐ 16y

😢 😳

arkadaşlar resimdeki gibi oldu web sayfam nasıl değiştirebilirim çözümü nedir bilen yazabilirse çok memnun olurum ya...

Bazı harfler kalın bazıları ince çok saçma gözüküyor.Facebook-Youtube-Web whatsapp da falan hep yazılar değişti.
Çıldırcam bir türlü bulamadım çözümünü.Tüm forum sitelerini gezdim.Bilen biri yazarsa çok memnun olurum. 🙏
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Sanırım default yazı fontunu silmişsin ?
P
phoenix43 OP ⭐ 16y
Valla bilmiyorum hocam ya. Onu sildiysem bile nasıl geri yüklerim?
P
phoenix43 OP ⭐ 16y
Bu forum sitesi ölmüş aga sro'nun sro zamanlarında böyle miydi burası be.Kemalist hala yaşıyor ama sevindim.
Temet Nosce

Şunu dene bakalım bir
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu forum sitesi ölmüş aga sro'nun sro zamanlarında böyle miydi burası be.Kemalist hala yaşıyor ama sevindim.

Peki sen neredeydin bunca zaman? Yıllar sonra foruma işin düştüğü için girmişsin bizi mi eleştiriyorsun? Biz her gün buradayız sen olsanda olmasanda.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Şu sağ alttaki bebe ne kadar gıcık , ne kadar itici birisi
Yaralı style
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi

Peki sen neredeydin bunca zaman? Yıllar sonra foruma işin düştüğü için girmişsin bizi mi eleştiriyorsun? Biz her gün buradayız sen olsanda olmasanda.

+1
Arkadaş anında cevap bekliyor sanırım herkesi işsiz zannediyor. olmadi:
P
phoenix43 OP ⭐ 16y
Bu mesaj Temet Nosce rumuzlu uyeden alinti yapildi

Şunu dene bakalım bir

Hacı sen varya adamın dibisin karaköküsün lan cansın sen can.Allah razı olsun kardeşim. OLDU LAN OLDUUUU :D:D ulan ne sevindim beee
P
phoenix43 OP ⭐ 16y
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi

Midilli gibi hacı o adam ama garip şeyler araştırıyolar abone oldum bende öylesine arada gelirse rast izliyorum birkaç videolarını 😏
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bu mesaj phoenix43 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi

Midilli gibi hacı o adam ama garip şeyler araştırıyolar abone oldum bende öylesine arada gelirse rast izliyorum birkaç videolarını 😏

Bende oyun delisine abone oldum , outlast videosu çekerken bunuda almış yanına , gıcık oldum herife. Yolda giderken biri saplasa bıçağı ne güzel olur
Yaralı style

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: