sanırım br ondan bahsetmiyor. görünüm'den "kişisel çubuk" seçeneğini etkinleştirirseniz oraya istediğiniz linkleri ekleyebilirsiniz ^^
.:. Opera 10 Turbo .:. Hızınızı İkiye Katlayın .:.
· 68 Yanıt · 7.0K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
sanırım br ondan bahsetmiyor. görünüm'den "kişisel çubuk" seçeneğini etkinleştirirseniz oraya istediğiniz linkleri ekleyebilirsiniz ^^
Desene hacım benim dünyadan haberim yok ^^ 🎭
Bilgi için çok teşekkür ederim . 😘
önemli değil hacım, asıl ben teşekkür ediyorum beni opera ile tanıştırdığın için ^^
bu arada kişisel çubuk nasıl birşeydir diyenlere;
bu arada kişisel çubuk nasıl birşeydir diyenlere;
Spoiler
- Resim Silinmiş.
B
Black Rain
⭐ 19y
Bir deneyeyim bakayım. 🎭
Oo bu süper oldu çok sağol ^^
B
Black Rain
⭐ 19y
önemli değil hacım, asıl ben teşekkür ediyorum beni opera ile tanıştırdığın için ^^
bu arada kişisel çubuk nasıl birşeydir diyenlere;Spoiler
- Resim Silinmiş.
Hacım buraya dizin de açabiliyoruz de ff i sileyim. ^^
özür dilerim, yanlış yazmışım. görünüm > araç çubukları > kişisel çubuk
Güzel görünüyor indirip kullanmaya başlayayım. Teşekkürler. ^^
çok güzel
H
Heisenberg
⭐ 19y
FF de olduğu gibi cookieleri engelleyebiliyor muyuz.Olmuyorsa yüklemeyelim boşuna
bu arada kişisel çubuk nasıl birşeydir diyenlere;Spoiler
- Resim Silinmiş.
Hacım buraya dizin de açabiliyoruz de ff i sileyim. ^^
bundan mı bahsediyorsun?
- Resim Silinmiş.
FF de olduğu gibi cookieleri engelleyebiliyor muyuz.Olmuyorsa yüklemeyelim boşuna
evet. araçlar > tercihler > çerezler bölümünden "çerezleri engelle" seçeneği yeterli olur ^^
Haha bi yazıya 2 kere tıklayınca kopyala felan geliyo ayrıca yazı yazarken yazıların altı çizgili
nasıl düzeltebilirim ?
nasıl düzeltebilirim ?
yazı yazma alanına sağ tıklayın, yazım denetimi'ni pasif konuma getirin
Çok sağol hacım bu arada bişey keşfettim mouse da sağ tıklı iken sol basarsanız geri sol tıklı iken
sağ basarsanız ileriye gidiyo ve bu özellik yedi beni 😄
sağ basarsanız ileriye gidiyo ve bu özellik yedi beni 😄
Opera'nın sevmediğim tek bir yanı var. İStediğin siteye ulaşman için yeni sekme açmak zorundasın. FF gibi istediğin siteleri tek sıra halinde dizemiyorsun. 😜
Çok sağol hacım bu arada bişey keşfettim mouse da sağ tıklı iken sol basarsanız geri sol tıklı iken
sağ basarsanız ileriye gidiyo ve bu özellik yedi beni :D
gerçekten çok güzel bir özellik, opera gönlümü fethetti ^^
Opera'nın sevmediğim tek bir yanı var. İStediğin siteye ulaşman için yeni sekme açmak zorundasın. FF gibi istediğin siteleri tek sıra halinde dizemiyorsun. :P
bunu tam anlayamadım bro 🙄
Bende anlatmaya çalıştığımı anlayamadım zaten. Bir dk resimle göstereyim. ^^
Şu kırmızıyla gösterdiğim yer çok kullanışlı. Yeni sekme açmadan istediğin yere ulaşabiliyorsun. Opera'da böyle bir bölüm yok. Yeni sekme açıp, speed dial'a ulaşman gerekli. ^^

Şu kırmızıyla gösterdiğim yer çok kullanışlı. Yeni sekme açmadan istediğin yere ulaşabiliyorsun. Opera'da böyle bir bölüm yok. Yeni sekme açıp, speed dial'a ulaşman gerekli. ^^
bir önceki sayfada bunun opera'ya nasıl ekleneceğini gösterdim bro 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap