Icerige atla
Extraloob

.:. Opera 10 Turbo .:. Hızınızı İkiye Katlayın .:.

· 68 Yanıt · 7.0K görüntüleme · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
T
TwiLighT ⭐ 18y
sanırım br ondan bahsetmiyor. görünüm'den "kişisel çubuk" seçeneğini etkinleştirirseniz oraya istediğiniz linkleri ekleyebilirsiniz ^^
J
Jaysean OP ⭐ 18y
sanırım br ondan bahsetmiyor. görünüm'den "kişisel çubuk" seçeneğini etkinleştirirseniz oraya istediğiniz linkleri ekleyebilirsiniz ^^

Desene hacım benim dünyadan haberim yok ^^ 🎭
Bilgi için çok teşekkür ederim . 😘
T
TwiLighT ⭐ 18y
önemli değil hacım, asıl ben teşekkür ediyorum beni opera ile tanıştırdığın için ^^

bu arada kişisel çubuk nasıl birşeydir diyenlere;

Spoiler
- Resim Silinmiş.
B
Black Rain ⭐ 19y
Bir deneyeyim bakayım. 🎭
B
Buura ⭐ 19y

Oo bu süper oldu çok sağol ^^
B
Black Rain ⭐ 19y
önemli değil hacım, asıl ben teşekkür ediyorum beni opera ile tanıştırdığın için ^^

Spoiler
- Resim Silinmiş.

Hacım buraya dizin de açabiliyoruz de ff i sileyim. ^^
T
TwiLighT ⭐ 18y
özür dilerim, yanlış yazmışım. görünüm > araç çubukları > kişisel çubuk
X
Xplosive ⭐ 17y
Güzel görünüyor indirip kullanmaya başlayayım. Teşekkürler. ^^
L
Larxene ⭐ 17y
çok güzel
H
Heisenberg ⭐ 19y
FF de olduğu gibi cookieleri engelleyebiliyor muyuz.Olmuyorsa yüklemeyelim boşuna
T
TwiLighT ⭐ 18y

Spoiler
- Resim Silinmiş.

Hacım buraya dizin de açabiliyoruz de ff i sileyim. ^^

bundan mı bahsediyorsun?

- Resim Silinmiş.
T
TwiLighT ⭐ 18y
FF de olduğu gibi cookieleri engelleyebiliyor muyuz.Olmuyorsa yüklemeyelim boşuna

evet. araçlar > tercihler > çerezler bölümünden "çerezleri engelle" seçeneği yeterli olur ^^
B
Buura ⭐ 19y
Haha bi yazıya 2 kere tıklayınca kopyala felan geliyo ayrıca yazı yazarken yazıların altı çizgili

nasıl düzeltebilirim ?
T
TwiLighT ⭐ 18y
yazı yazma alanına sağ tıklayın, yazım denetimi'ni pasif konuma getirin
B
Buura ⭐ 19y
Çok sağol hacım bu arada bişey keşfettim mouse da sağ tıklı iken sol basarsanız geri sol tıklı iken

sağ basarsanız ileriye gidiyo ve bu özellik yedi beni 😄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Opera'nın sevmediğim tek bir yanı var. İStediğin siteye ulaşman için yeni sekme açmak zorundasın. FF gibi istediğin siteleri tek sıra halinde dizemiyorsun. 😜
T
TwiLighT ⭐ 18y
Çok sağol hacım bu arada bişey keşfettim mouse da sağ tıklı iken sol basarsanız geri sol tıklı iken

sağ basarsanız ileriye gidiyo ve bu özellik yedi beni :D

gerçekten çok güzel bir özellik, opera gönlümü fethetti ^^

Opera'nın sevmediğim tek bir yanı var. İStediğin siteye ulaşman için yeni sekme açmak zorundasın. FF gibi istediğin siteleri tek sıra halinde dizemiyorsun. :P

bunu tam anlayamadım bro 🙄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bende anlatmaya çalıştığımı anlayamadım zaten. Bir dk resimle göstereyim. ^^
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Şu kırmızıyla gösterdiğim yer çok kullanışlı. Yeni sekme açmadan istediğin yere ulaşabiliyorsun. Opera'da böyle bir bölüm yok. Yeni sekme açıp, speed dial'a ulaşman gerekli. ^^

T
TwiLighT ⭐ 18y
Şu kırmızıyla gösterdiğim yer çok kullanışlı. Yeni sekme açmadan istediğin yere ulaşabiliyorsun. Opera'da böyle bir bölüm yok. Yeni sekme açıp, speed dial'a ulaşman gerekli. ^^

bir önceki sayfada bunun opera'ya nasıl ekleneceğini gösterdim bro 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: