Icerige atla
Extraloob

Yeni Opera 10'u İndirin!

· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme
B
BlackMarshall OP ⭐ 19y
Yeni Opera 10'u İndirin!

- Resim Silinmiş.

Merakla beklenen Opera 10'un beta sürümü hazır: İndirin, deneyin, yenilikleri kendiniz görün.

[download]Opera 10 İndir[/download]

12 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bakacağım alpha'yla arasında hiç bir fark yoksa opera devri benim için bitmiş olacak ve google çorum'a geçeceğim ^^
B
BlackMarshall OP ⭐ 19y
bakacağım alpha'yla arasında hiç bir fark yoksa opera devri benim için bitmiş olacak ve google çorum'a geçeceğim ^^

😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tam her şey olumlu diyecektim ki şu lanet olası ingilizce yazı kontrol zımbırtısı çıkıverdi . Her türkçe yazının altında kırmızı çizgi çıkıyor ve çok uyuz bir durum açıkçası ...

Bunu kapatırsam operaya devam kapatamazsam chrome bekle beni 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
B
BlackMarshall OP ⭐ 19y
Nasıl sence iyimi.Beğendiysen bende kullanırım
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Şu kırmızı imla çizgisi geyiğini kaldırabilirsem iyi 😊
L
lazoglu ⭐ 17y
saol tşkler
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu arada opera'ya yeni bir özellik gelmiş , sitedeki reklamların hepsini devre dışı bırakıyor ve resimlerdeki görüntü kalitesini düşürüyor. Bununla beraber sayfalar daha hızlı açılıyor . Sol altta bulunan kırmızı göstergeden aktif yada deaktif edebiliyorsunuz. Opera buna "Opera Turbo" ismini vermiş.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bu arada opera'ya yeni bir özellik gelmiş , sitedeki reklamların hepsini devre dışı bırakıyor ve resimlerdeki görüntü kalitesini düşürüyor. Bununla beraber sayfalar daha hızlı açılıyor . Sol altta bulunan kırmızı göstergeden aktif yada deaktif edebiliyorsunuz. Opera buna "Opera Turbo" ismini vermiş.

İndiriyorum. 😆
T
TwiLighT ⭐ 18y
Firefox ile başladığımız internet hayatına, firefox ile devam ediyoruz bakalım. kullananların düşüncelerini alabilir miyiz? firefox-opera karşılaştırmasının yapılması mümkün mü acaba? 🙄
B
BlackMarshall OP ⭐ 19y
Firefox ile başladığımız internet hayatına, firefox ile devam ediyoruz bakalım. kullananların düşüncelerini alabilir miyiz? firefox-opera karşılaştırmasının yapılması mümkün mü acaba? 🙄

ikiside iyi bence.Ama güvenlik bakımından internet explorer iyi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: