Icerige atla
Extraloob

Online Oyun Arıyorum

· 25 Yanıt · 2.0K görüntüleme
G
Guernica OP ⭐ 18y
arkadaşlar online oyun arayışına girdim bana isro haricinde srolarda dahil önerebileceğiniz oyun varmı 🍺
eskiler bilir
25 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
Wow
D
destiny ⭐ 18y
isro haricinde ZSZC
S
Streetwise ⭐ 19y
cs 1.6 akarrr
N
Aion Online (Y)
E
Extrowe ⭐ 16y
cs 1.6 akarrr

🍺 🍺 😎
G
Guernica OP ⭐ 18y
cs 1.6 ya giriyorum :))
eskiler bilir
S
Streetwise ⭐ 19y
siteye ara verdiğimden beri, cs alemindeyim. çok güzel arkadaşlıklar, çok güzel ortamlar elde ettim zamanla...
M
Mirage ⭐ 19y
Divine Souls
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
siteye ara verdiğimden beri, cs alemindeyim. çok güzel arkadaşlıklar, çok güzel ortamlar elde ettim zamanla...

iyi halt ettin siteye ara vermişmiş devre arası biteli çok oldu tospa makara:
S
Streetwise ⭐ 19y

iyi halt ettin siteye ara vermişmiş devre arası biteli çok oldu tospa makara:

sakatlıklar felan qwe anladın sen anladın 🎅
W
Whisk ⭐ 16y
Counter Strike 1.5'i tek geçerim. 1.6'da neyin nesi 😆
M
Metamorph ⭐ 19y
cs 1.6 akarrr

bro bende bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum eskiden eskiler.pro serverindaydım belki bilirsin gametrackerda dünya 1.liğine bile çıkmıştı tekrar dönersem birlikte oynarız umarım. 🤘 😜
S
Streetwise ⭐ 19y
cs 1.6 akarrr

bro bende bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum eskiden eskiler.pro serverindaydım belki bilirsin gametrackerda dünya 1.liğine bile çıkmıştı tekrar dönersem birlikte oynarız umarım. 🤘 :P

reis pub kasmıyorum ben. realden elemanlarla bellir bir online saatimiz var o saatte swmiz de toplanıp 5e5 maç yapıyoruz. deliler gibi ts muhabbet ediyoruz, bazen çok kaptırıp ölen eleman muhabbet ediyor oyun içindeki sesleri algılayamayınca küfürü yapıştırıyoruz :d
G
Guernica OP ⭐ 18y
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar
eskiler bilir
M
Metamorph ⭐ 19y
cs 1.6 akarrr

bro bende bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum eskiden eskiler.pro serverindaydım belki bilirsin gametrackerda dünya 1.liğine bile çıkmıştı tekrar dönersem birlikte oynarız umarım. 🤘 :P

reis pub kasmıyorum ben. realden elemanlarla bellir bir online saatimiz var o saatte swmiz de toplanıp 5e5 maç yapıyoruz. deliler gibi ts muhabbet ediyoruz, bazen çok kaptırıp ölen eleman muhabbet ediyor oyun içindeki sesleri algılayamayınca küfürü yapıştırıyoruz :d

anladm 🎭 🍺
U
Unforgiven ⭐ 17y
CrossFire online silahlı oyun. Oyna, pişman olmayacaksın.
G
Guernica OP ⭐ 18y
crossfire xtrap hatası veriyor ya oynamak çok isterdim gerçekten süper
eskiler bilir
T
TheCombo ⭐ 19y
cs 1.6 akarrr

Tek geçerim 😜 senin server felan varmı maç team ❓
W
Whisk ⭐ 16y
CrossFire online silahlı oyun. Oyna, pişman olmayacaksın.

Adam haklı beyler 😆

P.S : Bende CrossFire oynuyorum nickin ne arkadaşlık gönderiyim istiyorsan 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: