Icerige atla
Extraloob

Ölümden Döndüm

· 34 Yanıt · 3.1K görüntüleme
F
Friendly` OP ⭐ 18y
Evet Arkadaşlar Ölümden Döndüm , Salonda Odama Doğru Gelirken Gözüm Karardı ve Kafamı Çamaşır Makinesinin Kenarına Çarptım , Hastaneye Kaldırıldım..Neyse çok kötü bişey yokmuş , dikkat et dedi doktur. Sadece bi baş dönmesiymiş(sanmıyorum) , Çok Şükür Sizlerleyim ❤️

Arkadaşlar , birşey olurda hakkınız üstümde kalmasın Hakkınızı içten helal edin..
34 Yanıt
P
Evet Arkadaşlar Ölümden Döndüm , Salonda Odama Doğru Gelirken Gözüm Karardı ve Kafamı Çamaşır Makinesinin Kenarına Çarptım , Hastaneye Kaldırıldım..Neyse çok kötü bişey yokmuş , dikkat et dedi doktur. Sadece bi baş dönmesiymiş(sanmıyorum) , Çok Şükür Sizlerleyim ❤️

Arkadaşlar , birşey olurda hakkınız üstümde kalmasın Hakkınızı içten helal edin..

Hocam geçmiş olsun ne ara oldu bu olay?
M
Milano ⭐ 18y
gecmiş olsun :((
B
Buzzz ⭐ 18y
Geçmiş Olsun
F
Friendly` OP ⭐ 18y
Teşekkür ederim arkadaşlar ,

@ Yaklaşık 1.30 - 2 Saat Önce Hastaneden Çıktım.
P

Hacım 1.5 saat önce sen sitedeydin ?
S
SnowFlake ⭐ 18y

Geçmiş olsun, Allah korumuş 🎭 hem o kadar korkma vardır bir bildiği doktur amcanın 😜
P
8 Aralık 2008 Tarihinde Saat 22,08'den itibaren mesajların var. Neyse garip... Onca konu açtıktan , yorum yaptıktan sonra bu olayı bizimle paylaşmışsın. Allah korusun ne diyeyim
F
Friendly` OP ⭐ 18y

kardeşim girmiş olabilir 15 yaşında oda takılıyor arada.. 🍺 Adı Ümit , neler yazdı acaba.. bi tersliği oldu mu ki?
P
+ Siteye olan bağlılığına saygı duyuyorum... [İçtenlikle]
Olay anından sonra eve gelip hemen extraloob'u açıp 1.5 saat boyunca paylaşımlara yorum yazdıktan sonra aklına böyle birşey yaşadığının gelmesi ve bunu bizimle paylaşım "hakkınızı helal edin" demen bizi onurlandırdı.
P

kardeşim girmiş olabilir 15 yaşında oda takılıyor arada.. 🍺 Adı Ümit , neler yazdı acaba.. bi tersliği oldu mu ki?

Yok bir terslik 😉
Bu sitede ya birilerinin abisi ya da birilerinin kardeşi arada giriyor böyle alışkınız 🎭
F
Friendly` OP ⭐ 18y
Siteyi çok sevdim , Windows'u açıyorum , msn şifremi yazıp girdikden sonra mozilladan direk extraloob'a giriyorum , çok sevdim siteyi , ah bide deneme moderatör olsam 😜
A
Agilla ⭐ 18y
GEçmiş Olsun Arkadaşım
F
Friendly` OP ⭐ 18y
GEçmiş Olsun Arkadaşım

Teşekkür ederim 🍺
I
ironEyE ⭐ 18y
geçmiş olsun arkadaşım büyük bi ihtimalle tansiyonun düşmüştür kolestirolun varsa hemen ayağa kalkınca bndede hep oluyo (babam doktorda)
F
Friendly` OP ⭐ 18y
geçmiş olsun arkadaşım büyük bi ihtimalle tansiyonun düşmüştür kolestirolun varsa hemen ayağa kalkınca bndede hep oluyo (babam doktorda)

Yok ya , Sünizit denen bi hastalık var. Ondan olabilir dediler ; annem dedi..
A
Agilla ⭐ 18y
Sünizit Böle Şeylere Sebep Olmaz Arkadasın Dedigi Gibi Tansiyonun Düşmüştür Birden Ayagı Kalkıncada Gözüne KAra Bir Perde İnmiştir. Banada Bugun Olur Gibi Oldu Oturuyodum Hemen Ayagı Fırlayınca Basım Döndü 😊
F
Friendly` OP ⭐ 18y
Yok , düz tv'yi kapattım odama gidiyordum , birden gözüm kapandı 😞
P

Yok ya , Sünizit denen bi hastalık var. Ondan olabilir dediler ; annem dedi..

Sinüzit bende de var... Acaba olabilir mi , yanlış mı biliyorum diye araştırdım... Sonuçları görelim ;

Sinüs adı verilen yüz kemiklerinin içindeki boşlukların iltihapla dolması sonucu oluşan hastalığa sinüzit denir.

Belirtileri
* Baş ağrısı
* Göz ağrısı
* Halsizlik
* Yüksek ateş
* Burun akıntısı
* Burun tıkanıklığı
* Geniz akıntısı
* Balgam
* Göz akıntısı
F
Friendly` OP ⭐ 18y
* Baş ağrısı
* Göz ağrısı
* Halsizlik
* Yüksek ateş
* Burun akıntısı
* Burun tıkanıklığı
* Geniz akıntısı
* Balgam
* Göz akıntısı

Bunların hepsi , yemin ederim hepsi mevcut.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: