Icerige atla
Extraloob

Öleceğinizi Bilseydiniz Charınızı Ne Yapardınız?

· 17 Yanıt · 1.2K görüntüleme
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Allah gecinden versin. 👴
17 Yanıt
D
DesertRose ⭐ 17y
Ne demek şimdi bu ölseydim charımı kime bırakırdım. Öldükten sonramı karar verilecek. 😎
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Ne demek şimdi bu ölseydim charımı kime bırakırdım. Öldükten sonramı karar verilecek. 8)

Evet saçma oldu düzeltiryorum ^^
D
DesertRose ⭐ 17y
Ne demek şimdi bu ölseydim charımı kime bırakırdım. Öldükten sonramı karar verilecek. 8)

Evet saçma oldu düzeltiryorum ^^

Hah şimdi oldu. Eğer öleceğimi bilseydim. Oyunda veda konuşması yapar,arkadaşlarımla helalleşirdim ve charıma delete çekerdim. Yani kimseye bırakmazdım.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Charım yok kafam rahat 😜
[ek #12654]
A
Adith ⭐ 18y
Charım yok kafam rahat :P

😁
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
weaponrus
sıtayla^^
.NET
.NET ⭐ 19y
Ölürken bile karakter düşünecek kadar silkroad manyağı ben bilmiyorum en azından.
[F New]Solo Gitarist
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Ölüyorum lan ne char'ı?
E
exotic ⭐ 18y
Ölüyorum lan ne char'ı?
C
CubaLibre ⭐ 16y
Ölüyorum lan ne char'ı?

😁 aynen
Advance
Advance ⭐ 18y
Oyunu dönmemek üzerine bırakırken charı vermek olur da ölmek üzereyken dünya umurumda mı
T
öleceğimi öğrendiğim an chara girer DELETE butonuna tıklarım,charım da benimle birlikte ölür. makara: makara:
K
Kai ⭐ 18y
O kadar emek verip kastığım,itemlerini düzdüğüm charımı kimseye bırakmam.Ben öldükten sonra kesilecek her uniq,kemiklerimi sızlatır arkadaş makara:
P
Pro ⭐ 18y
cocuklaıma mıras bırakırım
Barzo
Barzo ⭐ 19y
satarım parasıylada giderim son bir kez kaçak et keserim sonra ecelimle huzur içinde ve rahatlamış bir şekilde hayata elveda 👋
S
S4YKLO ⭐ 16y
Ölürken bile karakter düşünecek kadar silkroad manyağı ben bilmiyorum en azından.

Ölüyorum lan ne char'ı?

makara: makara: aynen

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: