Allah gecinden versin. 👴
Öleceğinizi Bilseydiniz Charınızı Ne Yapardınız?
· 17 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
D
DesertRose
⭐ 17y
Ne demek şimdi bu ölseydim charımı kime bırakırdım. Öldükten sonramı karar verilecek. 😎
Ne demek şimdi bu ölseydim charımı kime bırakırdım. Öldükten sonramı karar verilecek. 8)
Evet saçma oldu düzeltiryorum ^^
D
DesertRose
⭐ 17y
Ne demek şimdi bu ölseydim charımı kime bırakırdım. Öldükten sonramı karar verilecek. 8)
Evet saçma oldu düzeltiryorum ^^
Hah şimdi oldu. Eğer öleceğimi bilseydim. Oyunda veda konuşması yapar,arkadaşlarımla helalleşirdim ve charıma delete çekerdim. Yani kimseye bırakmazdım.
Charım yok kafam rahat 😜
[ek #12654]
Charım yok kafam rahat :P
😁
weaponrus
sıtayla^^
sıtayla^^
Ölürken bile karakter düşünecek kadar silkroad manyağı ben bilmiyorum en azından.
[F New]Solo Gitarist
Ölüyorum lan ne char'ı?
Ölüyorum lan ne char'ı?
Ölüyorum lan ne char'ı?
😁 aynen
Oyunu dönmemek üzerine bırakırken charı vermek olur da ölmek üzereyken dünya umurumda mı
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
öleceğimi öğrendiğim an chara girer DELETE butonuna tıklarım,charım da benimle birlikte ölür. makara: makara:
O kadar emek verip kastığım,itemlerini düzdüğüm charımı kimseye bırakmam.Ben öldükten sonra kesilecek her uniq,kemiklerimi sızlatır arkadaş makara:
cocuklaıma mıras bırakırım
satarım parasıylada giderim son bir kez kaçak et keserim sonra ecelimle huzur içinde ve rahatlamış bir şekilde hayata elveda 👋
Ölürken bile karakter düşünecek kadar silkroad manyağı ben bilmiyorum en azından.
Ölüyorum lan ne char'ı?
makara: makara: aynen
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap