Icerige atla
Extraloob

milli piyangodan 9 trılyon çıksa ne yapardınız

· 50 Yanıt · 5.5K görüntüleme
N
Nervous_ OP ⭐ 19y
gecen cuma bende oynadım tutma dı oysa ne heveslerim vardı sırf 3 trılyonunu bagıs yaptım yınede harcayamadım sıze 9 trılyon cıksaydı sız ne yapardınız
50 Yanıt
0
0x66 ⭐ 19y
önce aileme felan dagtirdsim herkese yardim ederdim sonra silkroadu satin alip bütün almanlari calar ve banned ederdim Very Happy Mr. Green
B
Beijo ⭐ 19y
hayattan hiç almadıgım kadar zevk alıp hayatımı yaşamaya devam ederdim detective
B
baris1992 ⭐ 19y
gerekli olan şeyleri alır geri kalan parayı bankaya yatırır faaziyle yasar giderdim
G
GooD_D3wiL ⭐ 19y
önce gerekli yerlere yardım ederim sonra o parayı ailemin ve benim daha güzel hayat gecirmemiz için harcardım
M
mai_mai ⭐ 19y
Ne yapıcağım bir güzel yirdim Mr. Green
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
yarısını askeri savunmaya gönderiridim gerisinide kafama göre dağatırım harcarım felan
F
fbli69 ⭐ 19y
4-5 tane ev alırdım kiraya verirdim sonra geçerdim pc nin başına silkleri alırdım girer sronun kralı olurdum Very Happy
P
Pariss ⭐ 19y
Şımarırdım =) çar çur ederdim yarısın =) geri kalan yarısını da aileme verirdim =)

her gece bi alemlere akar her gece başka yatakta başka hatunla uyanırdım =) 5 tane araba alırdım okula her gün değişik bi araba ile gelirdim, cadde de ev alırdım arkadaşlarıma mini sözüm var onları alırdım =) ve eğer hala daha beinm olan kısım da para artmışsa bankaya koyar faizini yerdim Twisted Evil

ps: d3vilim ben d3vilim d3vilim Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Z
Zardock ⭐ 19y
kalabalık olmayan yeşıllıkler ıcınde bahceli 2 veya 3 katlı havuzlu şipşirin bi villa yaptırırdım sonra orda harem kurardım Twisted Evil
E
extrem ⭐ 19y
%35 ini ORDUYA % 15 ini ŞEHİT ve GAZİ ailerlerine %50 sinede napardım derseniz silkroaddan aso bi oyun kurardım JOYMAX ın bulaşamadığı lagsız bugsız gerisinide heralde ya gayrimenkul yada repoya atardım extraokk
R
ReAcTiVe ⭐ 19y
yurtdışına okumaya giderdim :?!!!
D
dR.NooB ⭐ 19y
holly valance a cıkma teklif ederdim headbang2ft9 mucX Mr. Green
N
1 kuruş harcamadan bankaya koyar faizini beklerdim waryemez rulezz
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
para bitene kadar beni kimse bulamazdı Cool

önce PH ile one night stand Twisted Evil
S
screamadle ⭐ 19y
Hiçbiryere bağış yapmazdım, hayatım sadece biraz daha lüks olurdu ama herşeye aynen devam ederdim
J
parayı elime alamadan ölürdüm Very Happy (heyecandan)
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
milli piyangodan 9 trılyon çıksa ne yapardınız ;

ne yalan söylim hayal gücüm bu kadar kuvvetli değil ama dünya turuna falan çıkardım heralde her gittiğim ülkede şey yapardım eee milli yemeklerinin tadına falan bakardım mucX mucX
en çok merak ettiğim ülkeler japon,brasil,rusya,moldova v.s Mr. Green
P
PsPasha ⭐ 19y
saa sölemem Laughing
T
9 trilyon yahu! Az para değil, mükemmel bir rakam. Nesini bankaya yatırıp faizini bekleyeceksiniz, yiyin böyle. Mr. Green

Valla ben aileme, arkadaşlarıma yardım ederdim başta. Sonra hayatım çok daha lüks olurdu. Ama böylesine şükür ediyorum belki param var diye taklıldığım ortamlarda başıma çok kötü şeyler gelebilirdi. Çünkü buna birçok keresinde şahit oldum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: