Icerige atla
Extraloob

Okyanus'ta Büyük Patlama :O .

· 19 Yanıt · 1.7K görüntüleme
G
GreenPearL OP ⭐ 17y

Bilim İnsanları Büyük Okyanus'un 1219 Metre Dibindeki Volkan Patlaması ve Lav Akışını İlk Kez Görüntülemeyi Başardı.

Bilim insanları Büyük Okyanus’un 1219 metre dibindeki volkan patlaması ve ardından okyanus tabanı boyunca lav akışını ilk kez görüntülemeyi başardı.
İnanılmaz görüntüler bir denizaltı robotu tarafından çekildi. Okyanustaki Samoa Adası’nın güneyinde bulunan West Mata adlı volkanın püskürttüğü açık kırmızı lav köpüklerinin denize yayılışı ve sülfür benzeri dumanınn su boyunca yayılışı açık ve net bir şekilde görüntülendi.

Spoiler
Dünyanın Sonumu Geliyor Ne :(
19 Yanıt
Windy
Windy ⭐ 19y
hergun olan seyler.
G
GreenPearL OP ⭐ 17y
hergun olan seyler.

İlk Defa Net Görüntülemişler.Hele 2012 Filmini izledikten sonra aklımda bi çok soru işareti kaldı.
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
hergun olan seyler.

Aynen. denizler dünyanın çekirdeğine en yakın bölgelerdir, heleki okyanuslar.
C
C_Vitamine ⭐ 17y
hergun olan seyler.

İlk Defa Net Görüntülemişler.Hele 2012 Filmini izledikten sonra aklımda bi çok soru işareti kaldı.

Aynen xD Tırsmaya baSladım :(
Windy
Windy ⭐ 19y
bu kadar buyutmeyin ki zaten 2012 kadar sacma bir filmde izlemedim. hergun doga kendini yeniliyor, bunlara takili kalmayin
C
Castiela ⭐ 18y
bu kadar buyutmeyin ki zaten 2012 kadar sacma bir filmde izlemedim. hergun doga kendini yeniliyor, bunlara takili kalmayin

😁 Saçmamı 😱 Nedenki ?
G
GreenPearL OP ⭐ 17y

Evet Saçma görsel effect'ler Dışında.Öncelikle 2012 Filmi ve diğer felaket filimleri hep Amerikanın Başına geliyor.Amerika böyle tarz filmlerle şunu Anlatmak istiyor ; "Biz Güçlüyüz Teknolojik Açıcan Askeri Açıdan herhangi bi felaket karşısında Bizim Neslimiz tükenmiyecek.Amerika vatandaşları bu dünyayı yeniden baştan yapacak" Demek istiyor. 🙄
C
Castiela ⭐ 18y

Evet Saçma görsel effect'ler Dışında.Öncelikle 2012 Filmi ve diğer felaket filimleri hep Amerikanın Başına geliyor.Amerika böyle tarz filmlerle şunu Anlatmak istiyor ; "Biz Güçlüyüz Teknolojik Açıcan Askeri Açıdan herhangi bi felaket karşısında Bizim Neslimiz tükenmiyecek.Amerika vatandaşları bu dünyayı yeniden baştan yapacak" Demek istiyor. 🙄

😗 😗 😁
Windy
Windy ⭐ 19y

😁 Saçmamı 😱 Nedenki ?

cok yonuyle sacmaligini kanitlarimda otur izle tekrar, sen kesfet.
R
RiqueLme ⭐ 19y
muson takvimi mi neymiş adamlara 2012 den sonra yazması zor gelmiştir takvimi bırakmışlardır
dünyadaki fazla akıllı insanlarda muson takvimi bitti kıyamet kopucak gibisinden gündem değiştiriyorlar
G
GreenPearL OP ⭐ 17y
muson takvimi mi neymiş adamlara 2012 den sonra yazması zor gelmiştir takvimi bırakmışlardır
dünyadaki fazla akıllı insanlarda muson takvimi bitti kıyamet kopucak gibisinden gündem değiştiriyorlar

Muson Değil. 😜 " Maya "
E
exotic ⭐ 18y
Görüntüler nerde 😁 🤤
G
GreenPearL OP ⭐ 17y
Adamlar 1 Tane Vermişler İnternete 😞 Diğerlerini Bulmaya Çalışıyorum 😊
E
Expect ⭐ 17y
GreenPearl korkma dostum daha batmaz bu dünya ^^
M
Milano ⭐ 18y
volkanlar illa karada olacak diye bir şey yok, deniz altında da yükseltiler ve volkanlar mevcut, deniz altındaki volkanik bir patlama bu kadar şaşırtmasın sizi.
|
2012 berbat 🙄
_
_DuFFy_ ⭐ 17y
Muson deiL Maya.xDD
_
_DuFFy_ ⭐ 17y
Muson deiL Maya.xDD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: