B berkayqq OP ⭐ 16y 16 yil once #1 extraloob un msn kullanmadığını bilmiolar ama yazık yazık 45 tl için neler yapıolar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Z Zeratul ⭐ 18y 16 yil once #2 extraloob yönetimi alışveriş yaparken asla msn kullanmaz 😎ps : extrallob yazmış bide moron 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 16 yil once #3 Söylemekten sıkıldım ;EXTRALOOB YÖNETİCİ EKİBİ CHAR ALIM SATIM VE BENZERİ SİTE İŞLERİNDE MSN ADRESİ KULLANMAZ. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B berkayqq OP ⭐ 16y 16 yil once #4 bizde yemedik zaten biliyoruz extraloob un msn kullanmadığını ^^ söyledim de hala yazıp duruo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Viski ⭐ 18y 16 yil once #5 bizde yemedik zaten biliyoruz extraloob un msn kullanmadığını ^^ söyledim de hala yazıp duruoZaten Sadece Senin İçin Söylenmiyor Konuyu Okuyan Diger Arkadaşlar İçinde Söyleniyor.. 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #6 [uyari]extraloob.com yönetimi msn adresi kullanmaz.[/uyari] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil