Warmı Böyle Bir Şey ya :S Dün Pvp deydim Buyrun Resim Karsımdaki Adam 73 LeveL Confused
-Resim Silinmiş.
Ohanes ! Yuh =S
· 52 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
52 Yanıt
şu adama baksana ne vurmuş 30k, abey ne yaptın sen yaw Very Happy
M
Mephistopheles
⭐ 19y
cleric sanırım o cakar cleric doaldır %95 hp götüren skill cok hayvandır 😊
cleric sanırım o cakar cleric doaldır %95 hp götüren skill cok hayvandır 😊
Cleric Deil - WaRLocK Evil or Very Mad
B
BlackLighT
⭐ 19y
europa 4 ever diyorum başka bişe demiyorum bide pot saniyesi saniyesine bassa Mr. Green
bu durumda avrupalılar daha mı güçlü oluyo?
bu durumda avrupalılar daha mı güçlü oluyo?
Tabikide Hayır Razz Bu adam bana bu skill i cakana kadar bana 5-6 tane zehir caktı Very Happy Ondan sonra 70 skill ini patlattı Razz 30 k bu skill i cakana kadar ben onu ayagımın altına alıyorum Very Happy
B
BlackLighT
⭐ 19y
warlockların cok pis dondurma stun skilleri var ananı ağlatır valla yakalasa Mr. Green
M
Mephistopheles
⭐ 19y
europa 4 ever diyorum başka bişe demiyorum bide pot saniyesi saniyesine bassa Mr. Green
Excrea'nın konuya alalım seni full str 80 lvl adamı 3-4 vurusta ve Blade yatırıyo avrupa hızlı kasabilir ama pvpde cacıktır 80 lvl wizarda 79 lvl da tek attıma göre.
Cleric'teki offering manyak. Yeni serverda ne olcam bilmiyorum ya Full INT Chinese Nuker ya da Cleric.. Ya da Rouge.. STR Bow da olabilirim o kadar kararsızım ki..
B
BlackLighT
⭐ 19y
Excrea'nın konuya alalım seni full str 80 lvl adamı 3-4 vurusta ve Blade yatırıyo avrupa hızlı kasabilir ama pvpde cacıktır 80 lvl wizarda 79 lvl da tek attıma göre.
80 lwl wizardda sana tek attığına göre + görünmezlik var extraokk
30k uff be
adam çok pis çakmış yaw 😊 blader olsa bile yatar:D hiç şansı yok 😊
Warlock Very Happy kahvekeyfi
kusura bakmazsanızz vaay a.q Very Happy Embarassed
Taner bune len yüzümüzü kara çıkardın YUH OHA Very Happy Kaybol gözüm görmesin Mr. Green Very Happy Laughing
OhAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaa Bunun Şaka Oldugunu Söyleyin
tek mi aldı? kahvekeyfi
Cleric'teki offering manyak. Yeni serverda ne olcam bilmiyorum ya Full INT Chinese Nuker ya da Cleric.. Ya da Rouge.. STR Bow da olabilirim o kadar kararsızım ki..
sen stallcı aç Razz
we ss ye gelince!
abi one yhaa Shocked 2kez öldürmüs seni Very Happy sende 15 war adam 30k cakmıs Mr. Green
gecmiş olsun wala Laughing
obowww
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap