Icerige atla
Extraloob

Nukerime 10 tane STR vermişim napıcam yardım pisiklojik dest

· 18 Yanıt · 2.1K görüntüleme
E
ermeral OP ⭐ 17y
Ya beyler ben 69 lvl bi nukerim.üstüm full blue ve silahlar +4 üstümdekiler ise +3.ben aldığımda full int ti ama ben genelde hep str kastıım için alışkanlık çat str oturtmuşum 3 4 lvl ya sinirlerim alt üst oldu napa bilirim kafam gitti üstünde premium var Allahım çıldırcam lütfen yardımcı olun çok mutlu edersiniz beni.

Şimdiden tüm yardım etmiş ve edecek arkadaşlara saygılar 🙄 Siz bitanesiniz 🙏
18 Yanıt
L
hll sana 😄
L
hybrd ol ?
P
Presence ⭐ 19y
grek yok full int ver eğer istemem diyorsan hybid ol hybrid char yapmakta kolay değil full int veya str gittiysen çok şaşırırsın ama 10 str kadar verdiysen bişi olmaz preminum plus bile 10 str int veriyor yani o değer çok fazla bişi olcanı sanmam
S
hybirde dön bence
R
Ya beyler ben 69 lvl bi nukerim.üstüm full blue ve silahlar +4 üstümdekiler ise +3.ben aldığımda full int ti ama ben genelde hep str kastıım için alışkanlık çat str oturtmuşum 3 4 lvl ya sinirlerim alt üst oldu napa bilirim kafam gitti üstünde premium var Allahım çıldırcam lütfen yardımcı olun çok mutlu edersiniz beni.

Şimdiden tüm yardım etmiş ve edecek arkadaşlara saygılar 🙄 Siz bitanesiniz 🙏

bu işe hiç kafanı yorma fakat kafanı yorma dediysemde bidahakine gidip yine str verme lvl atla bas inte lvl atla bas inte bu şekilde devam et charında sorun olmayacaktır. 🤝
T
Thi$Rock ⭐ 17y
7.1 hybird ol yada super setle gez
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
hiç elleme artık full int wer biraz daha az wurursun diğer nukerlere göre ama phy def ve hp avantajın olur sorun olmaz yani
B
Baronet ⭐ 17y
Ne olacka yaw.Vuruşun en çok %1 azalır. O da Önemli değil.Strlerin getirisine hesaba katarsan hiçbişey olmaz.
Hybrid charları düşün.
J
Justyce ⭐ 17y
aynen hybird charlar adam gibi yapıldımı gercekten muhtesem oluyor
N
northstar1 ⭐ 19y
çarı sil:D
R
Relax ⭐ 17y
çarı sil:D

69 lvl çar yapmak kolay değil.

ps:kafanı yorma full int git pre de varmış hem canın fazla olur ama bidaha o yanlışı yapma..
N
Nebula ⭐ 19y
Rehberlere bakarak Hybrid yap derim.Yalnız Bicheon Cold Fire olsun.Güzel bide set yaptımı tamam 😉
S
sodeska ⭐ 17y
10 llv str mi verdin yoksa 10 stat point mi verdin
G
Gameworld ⭐ 19y
5.1 yada 7.1 hybird ol sorunlar çözülsün
S
sodeska ⭐ 17y
NHYBIRD OL
A
Amandil ⭐ 17y
Ya adamın kafayı temelli karıstırdınız 😁 Sen bosver kardes int vermeye devam et aynı olay benımde basıma geldı ss kullanıyorsan zaten sorun olmuyor iyi bir kalkan ve kılıc kurtarıyor sadece degısen max 400-500 damage oda ara sıra fark edıyo yoksa sorun olmaz..Bence kasmaya devam et 🍿
E
eLempTRa ⭐ 18y
çok mu kafanı taktan yada git silkle point düşürücü al inte ver 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: