Icerige atla
Extraloob

1 tane sorum 1 tane sorunum var lütfen yardım

· 11 Yanıt · 5.4K görüntüleme
K
karambole OP ⭐ 18y
ilk olarak sorumdan başlayayım. İsro için sbot satın aldım fakat sbotu ilk defa kullanacağım ayarlarıyla ilgili bir konu yada video bulamadım bu konuda yardımınızı istiyorum. Şimdi geleyim asıl kara belama, sbotla oyuna giriş yapana kadar herşey standart ve güzel gidiyor. fakat oyuna giriş yaptıktan sonra yükleme ekranı biter bitmez hiç bir hata vermeden direk masaüstüne atıyor o kadar uğraşıp forum sitelerini dolaştım fakat bir çözüm bulamadım lütfen acilen yardım edin. isterseniz mail yoluylada bana ulaşabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim hepinize. Mail:[email protected]
11 Yanıt
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Multiclient ayarlarında sadece "Enable multiclient and optional clientless via local server (DEFAULT)" seç.
Login Method' u "Automatic login and relogin" kullanıp tekrar dene.

Kullanım için şu an rehbere bakabilirsin : SBOT REHBERİ - GENİŞ KAPSAMLI - EN GÜNCEL - 2017 !
K
karambole OP ⭐ 18y
o iki ayar açılı bende. bir türlü değişen birşey olmuyor :((
K
karambole OP ⭐ 18y
Multiclient ayarlarında sadece "Enable multiclient and optional clientless via local server (DEFAULT)" seç.
Login Method' u "Automatic login and relogin" kullanıp tekrar dene.

Kullanım için şu an rehbere bakabilirsin : SBOT REHBERİ - GENİŞ KAPSAMLI - EN GÜNCEL - 2017 !

Başkan sana güveniyorum 😄 hayatımda ilk kez bota para verdim 2 gündür kullanamıyorum :DD team atsam sana bakabilir misin ?
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Şu an bağlanamam bu dediğimi de dene olmazsa sonra bakabilirim

Son adımda 2. seçeneği yani seçtiklerim dışında kalan tüm windows programları..... olanı işaretle sonra ekle kısmına gir Silkroad'ın bulunduğu klasördeki sro client.exe ve silkroad.exe'yi ekle kaydet.
K
karambole OP ⭐ 18y
tamam üstad hemen deniyorum ilgin için teşekkür ederim
K
karambole OP ⭐ 18y
Şu an bağlanamam bu dediğimi de dene olmazsa sonra bakabilirim

reis gene aynı hatayı alıyorum kafayı yemek üzereyim başka ne yapabilirim :/
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Başka aklıma bir çözüm gelmiyor, bilgisi olan başka arkadaşlar görürse yardımcı olurlar umarım.
K
karambole OP ⭐ 18y
sbot ile görüşmem mümkün mü peki destek falan sağlıyorlar mı bilgin var mı
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
sbot ile görüşmem mümkün mü peki destek falan sağlıyorlar mı bilgin var mı

http://bot-cave.net/index.php?forums/28/
Burası kendi sitesi konu açarsan bot yapımcısı yardımcı olabilir belki.
K
karambole OP ⭐ 18y
http://bot-cave.net/index.php?forums/28/
Burası kendi sitesi konu açarsan bot yapımcısı yardımcı olabilir belki.

çözümü buldum reis ekran kartı driverlerini güncelledim ve silkroada ait herşeyi silip baştan yükledim. şuan sıkıntı yok ilgine teşekkür ederim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: