bende çar açtım bende geliyorummmm ::D:D:D AbSoLut_Tr nicKi :D:D
NoWayOut Guild Kurulmuştur ~ [ GAIA ] ~ LvL 5
· 204 Replies · 36K views 0 reading · Page 10 / 11
Replies
bende bende bende:d
M
MakaraTukara_
⭐ 19y
gratz help pls
hayırlı olsun okan abi benide alır mısınız
46 lvl xbowum var gelıcem inş. 😄
yer varmı guildde 77 Lwl Glavie (Okan abininki kadar olmasın iidir kendileri 😆 )
arkadaşlar biri beni guilde alabilirmi farm yapıcam.Boşuna gitsin istemiyorum nick __iLLeqal__ biri PM atsın yada yetkili kişiler kim ? bn PM atiim
Bende gelmek istiyorum. Pm TuRkMeN char Polgara abimdedir.. 🍺
Evet arkadaşlar guildimize gelmek istiiyenler GuARDangEL - XpressKilla - oONiRVaNaOo -extraloob - xFactor - HiIton(büyük ı) pm atarak ulaşabilirler.
arkadaşlar biri beni guilde alabilirmi extralob oyunda deil ^^..PM TaXi_DriveR 50 lvl im 1 haftaya 58 59 olurum
W
WiId_DRAGON
⭐ 19y
ben bu sızın sarı baykuş gozumu neyse o guıld + unıon resmını arıyorum bı turlu bulamadım 😄 nerden buldunuz sız guıld bolumunede baktım ama yok bı yardım edersenız gzl olur !
B
Black Rain
⭐ 19y
Bende guilde girmek istiyorum (:
Nickikm: LeoKenzo pm bekliyorum (:
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Hayırlı olsun 😘
B
Black Rain
⭐ 19y
Hayırlı olsun 😘
Sağol 😘 😘 🎭
yeriniz varsa bende guilde gelmek istiyorum sırf exl ekibi bu serverda olduğu için başlamak istiyorum 😊 eğer tmm derseniz yeni char açacağım 😊
X
xTheVampir3x
⭐ 18y
hayırlı olsun abi bende 90lık nuke yi alıyım guilde gelicem 😊
C
Cappadocia
⭐ 18y
NoWayOut Guild Kurulmuştur ve Dagılmıştır :S yav okan bir serverde şu guild ile ilgilendigini görsem gam yemicem vallahi yazık valla nese hiç yoktan Cappadocia ayakta ve elimden geldiğince koricağım guildimi 😊
Hacı senin char en son GenetiX ' deydi.
Bende gelmek istiyorum CaKaRoW. 😄
Okan abi siz simdi hala NoWayOut damısınız hala? Rage diye gördüm de bana sağlam bi guild lazım böyle guild savaşı yapan. ^^
Log in to write a reply.
Log In