Icerige atla
Extraloob

NoWayOut Guild Kurulmuştur ~ [ GAIA ] ~ LvL 5

· 204 Replies · 36K views · Page 9 / 11
Replies
qrafy_turq
qrafy_turq ⭐ 19y
Uniondanmı atıldınız ne oldu? Yoksa sizmi çıktınız

uniona gelen üzücü sözlerden dolayı onları daha da rahatsız etmemek için biz lotus ile gorusup dun gece ayrıldık lakin kardeşliğimiz halen devam etmektedir.

NWO zor guilddir herkesle baş edebilir lakin bizle yaşamakda bir o kadar zordur bizler karanlık dünyanın kötü çocukları olarak biliniriz kimse bize el tutmaz lakin kimsede bize bulaşmak istemez girdiğimiz her ortamda olay olur kavga çıkar sebebi ise asil duruşumuzdan zerre taviz vermeyişimizdir.

lotus'a selamlar bu arada iyi oyunlar dileriz.

El Atmadan Gecemiyecegim Orda Burda Duyduklarınıza Inanmayın Herseyın Ispatı Elbet Vardır ❗ ❗

- Resim Silinmiş.

4 ever NoWayOut `| BeautifullMaty 😉
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hobaaa muhteşem bir ss almışsın harbiden her saniyemizi ss lemek lazım zor durumda kalmamak için XD
qrafy_turq
qrafy_turq ⭐ 19y
hobaaa muhteşem bir ss almışsın harbiden her saniyemizi ss lemek lazım zor durumda kalmamak için XD

6. Hissim Kuvvetlidir 😈
L
Leet1 ⭐ 19y

6. Hissim Kuvvetlidir 😈

😁
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Sm kullanan warsa benle iletişime geçsin ortaq kullanalım 😄 stealthex bot delirtio benü
Special thx to Flexi
A
AnqeLL ⭐ 18y
🕵️ Gaia Da _JoKeR_ Wizard Birisi Private Server Guildinden 50 + ßu Adama Kimse GüvenMesin Gaiada Dün Car Actım İsy Cıktı GittiM party e Aldı ßeni Joker Atmıcagına Serefi Üzerine Yemn Etti 5 Saat Sonra Son CanLarında Attı Bu Şahısa GüvenmeyiN ßenm Yerime DüşmeYn 🕵️
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
joker mi yaptı bunu enteresan şaşırdım gerçekten :S
qrafy_turq
qrafy_turq ⭐ 19y
joker mi yaptı bunu enteresan şaşırdım gerçekten :S

Şaşırmana Gerek Yok Abı 😉 Guılddende Boyle bır durumda sana Yazdıgımı Hatırla 😉 Daha oyunun Basındayız ve Çok Erken .. 😎
Bazen Önyargılı Olmaktada Fayda Var Ama Tabıkı Fazlası Zarar Diyorum ve Oyuna Donuyorum ihihih 😁
K
karamanli ⭐ 19y
hayirli ve ugurlu olsun
A
addIcFb ⭐ 19y
İllaha Sro'ya Başlatıcaksınız :P

valla öyle ^^ 😎
T
TheDeeP ⭐ 18y
Hayırlı olsun
X
XianHun ⭐ 18y
guilde alacak varmı :S yaw bi nwo lu göremedim 😄
T
tan ⭐ 19y
Hayırlı Olsun Guildiniz Yanınızda Olmak İsterdim ama ben Ful bot ve Çalıştıgımdan bi Zevk alamam Gerçek zevk Sizinle Muhabbetlerimiz Olurdu diye Düşünüyom xD ah Bide şu Kale Savaşının Saatleri biraz daha geç olsa xD
X
XianHun ⭐ 18y
yaw 50 olcam nerdeyse biri alsın artık 😊
L
Leet1 ⭐ 19y
yaw 50 olcam nerdeyse biri alsın artık :)

Hilton PM at [ Büyük ı ]
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Hayırlı Olsun Guildiniz Yanınızda Olmak İsterdim ama ben Ful bot ve Çalıştıgımdan bi Zevk alamam Gerçek zevk Sizinle Muhabbetlerimiz Olurdu diye Düşünüyom xD ah Bide şu Kale Savaşının Saatleri biraz daha geç olsa xD

+1 Ben o saatte uyuyorum yav :?
T
TitusPullo ⭐ 19y
oww 4 lwle ayak basmışız^^ 5 lwl olup kendi unionuzu kurarsınız artık.
D
darkonder ⭐ 18y
slm bende gaia ya gelmeyı dusunuyorum guildde yer varmı ?
X
XER0 ⭐ 19y
nihayet girebildim ^_^

_Staffpower_
A
AnqeLL ⭐ 18y
Ewt oKan Abi Bende İntikam Almak İCin Çar Açtım İlk Günden 32 oLdu HesapLasıcaz 😄 😆 😁 😁

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: