D duzceli81 OP ⭐ 17y 15 yil once #1 Adamın teki 750m yazacagına 75m yazmıs tam o sıradada ben denk geldim^^ Nova TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K KissBerry ⭐ 17y 15 yil once #2 şans 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 15 yil once #3 immo 6 steady 1 lucky 2 75m 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 15 yil once #4 saolun ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #5 açık konuş adam sana saydırınca sen ona neler dedin makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 15 yil once #6 en fazla 1 saat sevinebildim nova cuneyt abiminmis aldim fiyata geri verdim DEVAM :D™ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avenger ⭐ 18y 15 yil once #7 ahahaha şansa bak 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KissBerry ⭐ 17y 15 yil once #8 şans 😆demiştim ya değiştiriyorum kör talih makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 15 yil once #9 şans 😆demiştim ya değiştiriyorum kör talih makara: 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 15 yil once #10 Başkası olsa vermezdimde. Cüneyt abim az emegi gecmedi ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lrd ⭐ 17y 15 yil once #11 en iyisini yapmışsın .. hayırlısı. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 15 yil once #12 Daha da nova düşmez sana demedi deme 😜 [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 15 yil once #13 Niye düşmesin ki novayı geri verdim ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Whisk ⭐ 16y 15 yil once #14 Doğrusunu yapmışsın ama başkasıda olsa vermeliydin. Gerçi ben de vermezdim ama 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V volaris ⭐ 18y 15 yil once #15 sansın çok iyimis TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CherryBrandy ⭐ 18y 15 yil once #16 İşe birde Cüneyt Abinin tarafından bakıcak olursak sana denk geldiği için dua ediyordur 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DonTouchMe_ ⭐ 17y 15 yil once #17 Çok SansLısın Abi Herkese Denk GeLmez 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 15 yil once #18 saolun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil