L Live2KiII OP ⭐ 16y 15 yil once #1 Silahı 10 yapıyorum en kısa zamanda :)))) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A AngeLicMoon ⭐ 16y 15 yil once #2 Valla +9 u da bassan kardeş adv ile +11 olur ^^ şimdiden hayırlı olsun çok güzeL nowalar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Live2KiII OP ⭐ 16y 15 yil once #3 Sağolasın :)) Adv. B basınca mavi olsun diye 8 denemiştim fazlasında gözüm yok ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N nefret017 ⭐ 18y 15 yil once #4 Sağolasın :)) Adv. B basınca mavi olsun diye 8 denemiştim fazlasında gözüm yok ^^mantıklı düşünüyosun iyi düşünüyosun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Live2KiII OP ⭐ 16y 15 yil once #5 hehe :)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I iiDontCare ⭐ 17y 15 yil once #6 Sağolasın :)) Adv. B basınca mavi olsun diye 8 denemiştim fazlasında gözüm yok ^^ 👍 mavi çok yakışıyor gerçekten. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Live2KiII OP ⭐ 16y 15 yil once #7 Hastasıyım desem yeridir :))Eğer B bulamazsam 9 deneyecem sırf mavi için yanmazsa a grade ile 10 yaparım gene TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hogcada ⭐ 17y 15 yil once #8 fazlasında gözün yok mu ? +10 dan bahsediosun +5 ten değil ❗ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Live2KiII OP ⭐ 16y 15 yil once #9 Beni tanısan böyle demezsin 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil