C Cryolite OP ⭐ 19y 16 yil once #1 😜ps : çok yakın bir arkadaştan 700m'e aldım 😘 Spoilerhttp://www.rev6.com/player/Greece/Cryolite.html TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
G GARMONSU ⭐ 18y 16 yil once #2 Tebrikler 😜 ard arda basmışsın +5i helal 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 16 yil once #3 Hayırlı olsun 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeadlyHunt ⭐ 17y 16 yil once #4 silah dehşet duruyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cLonny ⭐ 18y 16 yil once #5 😜ps : çok yakın bir arkadaştan 700m'e aldım 😘 Spoilerhttp://www.rev6.com/player/Greece/Cryolite.htmlspecial thx to MMO_Doug 😜ps : hayırlı olsun ^^ bende 101lv itemlerimi sergilesemmi diye düşünüyorum xDD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X ⭐ 19y 16 yil once #6 Wuuu çok iyi tebrikler hacım iyi paraya almışsın bende arıyorumda çok pahalı diyorlar bizim serverda 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JeWilyn ⭐ 16y 16 yil once #7 off hacım süper char yapmıssın walla güle güle kullan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoTuSs ⭐ 16y 16 yil once #8 Nasıl direk +5e geçer xD bendede plus var ama daha +3 de patlıyo böle şansın ....... xDBu aradda charın harika ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 16 yil once #9 hayırlı olsun ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TillDoomsDAY ⭐ 17y 16 yil once #10 hayırlı olsun ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
* *Underground ⭐ 16y 16 yil once #11 Hayırlı olsun ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #12 hayırlı olsun hem weapon hem itemler novalaşmış başarılar kuzum dikkat ediyorum da sitemizde takılan sro oyuncuları gerçekten zirveye oynayan kişiler gurur duyuyorum hepimizle 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil