- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
2 X Nova İmmortality Set
· 16 Yanıt · 6.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Bende topladım gaiada bi tane gavurlara soruyodum nasıl yaptınız ettiniz 7 ayda topluyoruz dediler hiç bulaşmıyım dedim fakat adam akıllı uğraşırsan 10 günde set yapılıyor 😊
Nasıl kastın bukadar coin 😱
Mercury'nin ekmeğini Murat, Gaia'nın ekmeğini Soner yiyor 😊 Caspian'ı da ben ve Halil ele geçireceğiz. Antalya'lılar olarak 3 server bizden sorulacak stall,gold,silk konusunda 😎
Soner kesip biçiyom derken ben daha saat kaçta çıktığını bilmiyordum 6 ocakda hunter yapmıştım tüm charları şimdi 2 set ve 30 tane coin var
mercuryde kimsenin uğraştığı yok buda benim işime geliyor zaten gelen olsada alamıyorlar bir daha gelmiyorlar bu aralar
ben setleri yaptıkça millet gördükçe gözleri açılmaya başladı rakip party gelmeye başladı coinler yarıya düştü 😊
mercuryde kimsenin uğraştığı yok buda benim işime geliyor zaten gelen olsada alamıyorlar bir daha gelmiyorlar bu aralar
ben setleri yaptıkça millet gördükçe gözleri açılmaya başladı rakip party gelmeye başladı coinler yarıya düştü 😊
Bende topladım gaiada bi tane gavurlara soruyodum nasıl yaptınız ettiniz 7 ayda topluyoruz dediler hiç bulaşmıyım dedim fakat adam akıllı uğraşırsan 10 günde set yapılıyor :)
evet 10 günde biter ama akşam sabah full kesmen gerek kimseye vermemen gerek ben ilk seti 20 günde yapmıştım ama çok kaçırdım uykusuzluk başa dert oluyor tabi saatleri zaten uygun olsa gelen çok olurdu .
Tek kelimeyle "Helal" sana.
Emeğine sağlık.
Helal olsun 😱 👍
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
Helal olsun 😱 👍
antalya lı mısınz sız 😄 bızlerde antalyadayz saturnde takılıyorz ama bu kdar prof deılgz .D helal olsn
helal olsun imkansızı başarmışsın ben bunu asla yapamayacağım ama satın alacağım lvl 120 gelmeden makara:
X
X_HeaveN_X
⭐ 16y
Helal olsun hacım one ya 😄
Tek kelimeyle "Helal" sana.
adam king 🙏 şu işlerimi en kısa zamanda bitirip gelmek istiyorum yanına hacım o zaman deleriz bu serverı biz 🍺
Durmak yok yola devam millet deli diyor benim için genelde yabancılar zaten ama şu atasözünün ingilizcesini çeviremedim onlara söylemek için ''Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş '' 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap