ilk bastıgımda +7 denerken geçmedi, 2. de geçirdim bazı arkadaşlar 47 kere geçirememiş duydugum kadarıyla :)))))))
- Resim Silinmiş.
2. deneyişte nova +7 :))
· 34 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
gzzzzz
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Tebrikler ama şunuda belirteyim lanet silah geçmedimi geçmiyor benimki hala +5 mesela:)
çok şanslısın 😁
tebrikler
tebrikler
teşekkürler valla geçmese çok kötü olucaktı iyiki geçti :))
geçmeyince geçmiyor şanslıymışsın ki silahın hemen +7 yemiş 😜
biraz şans birazda işi bilme diyelim 10tane +7 bastım 11dgde :))
İyi şans vallahi. Tebrikler 😊
tşk
A
asd321asd1
⭐ 16y
Tebrikler, +7 iyidir ya ama extraloob görmesin bide glavie:D
sağol
hayırlı olsun 🍺 ☕
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Alexandria patch gelmeden önce ard arda failed yapıp, sonra asıl iteme artı basarak rahat bi şekilde 7 ye kadar çıkabiliyordu. Ancak birkaç arkadaştan duyduğuma göre Alexandria geldikten sonra oyunda bir bug varmış ve demin söylediğim taktik yalan olmuş. Ard arda sürekli patlıyormuş. Bu konuda bilginiz varmı, ne kadar doğrudur?
Alexandria patch gelmeden önce ard arda failed yapıp, sonra asıl iteme artı basarak rahat bi şekilde 7 ye kadar çıkabiliyordu. Ancak birkaç arkadaştan duyduğuma göre Alexandria geldikten sonra oyunda bir bug varmış ve demin söylediğim taktik yalan olmuş. Ard arda sürekli patlıyormuş. Bu konuda bilginiz varmı, ne kadar doğrudur?
bir kaç fail her zaman işe yarar^^
Okan abinin çarına benzemiş 😉
vah vahh , okan görmesin
evet birkaç fail hep işe yarıyor yani direk basarak sadece 1 kere direk +7 yaptım , failli 7-8 tane :)) failsiz ben basarım dediğimde hep zararlı çıkıyorum 😄
ilkinde failsiz basarım dedim item fail oldu :))))
Bence failedlede direk alakalı değil benim elimde 4 item vardı 4üde +4 çıktım girdim oyundan hepsinde luckyde var!! tek tek bastım hepsi yandı !
tbrikler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 132 LV WARİOR WARLOCK 2 UNİT S DEVİL M/F -- 6/6 H.A SET 4xACC EU +7 2 H +5 SHİELD RED ARABİAN AVATAR !! WTS 108 LVL SPEAR NUKER 2 AY VIP DEST +7 SET 12 DG LEGEND +7 SPEAR ARACI AKINCILAR GUİLD MASTERI DENIZ OLUCAKTIR... 11D +7 Nova Set +9 Nova Spear PvP NOVA +8 2h , immosuz +7 NOVA Axe :D Nova +7 - New Nova - Unique