İstanbul içinde olan Hızlı Güvenilebilir Sistemi yerine oturmuş NoteBook Tamir Firması bilen varmı ve bana tavsiye edebilirmi ? acil lazım
Tek şart NoteBook Gittikten 30 gün sonra geri dönmesin en fazla 1 hafta
NoteBook Tamir
· 6 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
garantisi olduğu firmaya verin sakın başka yerlere vermeyin garantisi bittiyse gene aynı firmanın teknik servisine verin.
eğer garantiye yollarsan çok geç gelir ama başka yere yaptırma ihtimalinde çok az çünkü notebook parçaları kolay kolay bulunmuyor [horny21
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
demek istediğim o değil bi firma ile anlaşma yapıcam ben oraya sürekli laptop göndericem ama hızlı olmaları lazım eğer bildiginiz güvenilir bi firma varsa görüşebilirim
demek istediğim o değil bi firma ile anlaşma yapıcam ben oraya sürekli laptop göndericem ama hızlı olmaları lazım eğer bildiginiz güvenilir bi firma varsa görüşebilirim
benimde demek istediğim öyle firmalara gönderme ürünü nereye aldıysan oraya gönder distributoru baksın makinaya ve onlar tamir etsinler diyorum dikkate al bu sözlerimi büyünce anlarsın.
benimde demek istediğim öyle firmalara gönderme ürünü nereye aldıysan oraya gönder distributoru baksın makinaya ve onlar tamir etsinler diyorum dikkate al bu sözlerimi büyünce anlarsın.
😁
Benim Notebooku 2gün önce servise yollattım vatandan , Sorunu çok ciddi umuyorum yenisini verirler bide tek parça 4gb ram taktım mı 7gb ram 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap