Icerige atla
Extraloob

Notebook ısınması

· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme
L
Lukreto OP ⭐ 17y
Arkadaşlar bende hpg62 notebook var aşırı derece ısınıyor notebooku ilk aldığım zamanlar ısınmıyordu bi forumda okudum içine toz pislik vs kaçtığı için olabilir diyor.

işte forum :
Spoiler
http://www.hardwaremania.com/forum/donanim/notebook/notebook-temizligi-isinma-sorunu-cozumu-92384.html
11 Yanıt
D
djfko ⭐ 18y
dogru soylemisler.

(site linkini gizlemeni oneririm)
J
Jaysean ⭐ 18y
dogru soylemisler.

(site linkini gizlemeni oneririm)

gizlemeye gerek yok sadece yazılım ve donanım forumu 🎭
L
Lukreto OP ⭐ 17y
Bu yüzden silkroad oynayamıyorum pc ısındımı kendi kendine kapanıyor en iyisi bilgisayarcıya götiriyim o yapsın şimdi ben açarsam bozarım kesin 😄

ps : link gizlenmiştir .
T
Anlıyorsan kendin açıp temizle ama anlamıyorsan götür bi bilgisayarcıya 10 Lira falan ver ayar çeker o 😉
Kalkandelen
sogutuca da al bi tane 20 25 tl fiyatı hem bilgisayarcıya temizlet hemde laptop sogutucusu al derim 🤝
L
Lukreto OP ⭐ 17y
Soğutucuyla falan assında hiç bir alakası yok bilgisayarcıya gittim notebookun fanı temizlenicek dedim dediki eğer içini açarsak garantisi biter süpürge gibi bişey vardı fana doğru tuttu toz pislik çıktı bir şey kalmadı 4 client açıyorum pc ne kasıyor nede ısınıyor ayrıyeten para falanda vermedim bilgisayarcıya .
Kalkandelen
sogutucu laptop için iyidir her zaman bence 😊 sen garantisi var demedin ama ondan öyle dediler sana .
S
SONBAHAR ⭐ 19y
Anlıyorsan kendin açıp temizle ama anlamıyorsan götür bi bilgisayarcıya 10 Lira falan ver ayar çeker o ;)

kendin sökme gArantisi varsa gidebilir
L
Lukreto OP ⭐ 17y
garantisi var bi vidasını söktüm az bir şey açıldı kapak oynama var geri takamıyorum garantisi bitmişmidir
C
Cladren ⭐ 15y
Ben çok yaktım laptop'u bu yüzden genede benimde tavsiyem bir soğutucu almalısın 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: