Icerige atla
Extraloob

Silkroadi rahat oynayabilecegim notebook ariyorum yardim

· 24 Yanıt · 2.5K görüntüleme
M
Martel1903 OP ⭐ 18y
Merhaba arkasaslar. Konunun yeri burasi mi onuda bilemiyorum ama tahminimce dogru yer neyse bir notebook almayi dusunuyorum yaklasiik 3 ay sonra ve kullanan arkadaslara danismak istedim. Butcem yaklasik 2000 lira. Donma isinma yapmayacak bi notebook ariyorum yazin tabiki isinma yapacaktir fakat bu konudaki en hassas notebooku almayi dusunuyorum. Harici fanda alacagim ve ayrica yaklasik olarak gunde 20 saat online oluyorum. Onerilerinizi bekliyorum

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

24 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Dün gözüme çarpmıştı bu indirimde fiyatıda uygun bence göz at istersen.
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook ... I_ID=62623

Casper hiz olarak tamam da 1 sene sonra pc perte cikar servislere goturursun. Saglam degil pek
[F New]Solo Gitarist
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Dün gözüme çarpmıştı bu indirimde fiyatıda uygun bence göz at istersen.
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook ... I_ID=62623

Casper hiz olarak tamam da 1 sene sonra pc perte cikar servislere goturursun. Saglam degil pek

Ben 3 sene önce almıştım daha 1 kere götürmedim servise ama performansı düşüyor gibi
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Dell oneririm. 8g ram 4gm ekran cift cekirdek 64 bit. almistim 1.2'ye 1 sene boyunca kucagimda keyif cata cata 10 char acip plv yapiyordum bir zamanlar. ama boyle yapa yapa sogutucumu bozdum..:D simdi 4-5 char acabiliyorum sogutucum calismadan..demem o ki sogutucuna dikkat etmelisin bu pc de bir tek. baska hic bir kotu-eksik yani yok. sogutucuyu ortu gibi yerlerde kullanirsan bogar.
.NET
.NET ⭐ 19y
Ben masaustunde yasadim bu durumu ki her kafta kasayi temizlerdim umarim yasamazsin sen de Casperle sorun cunku ucuz seyler degil bunlar 😘
[F New]Solo Gitarist
M
Martel1903 OP ⭐ 18y
Ustelik cogu zaman 10 char acik olucak bazi arkadaslarim laptopta sro oynanmaz hic alma diyorlar ne yapmaliyim bilmiyorum. Beni su konuda cok dusunduruyo yaklasik 20 saat online olacagim icin laptopun 7/24 sarjda olmasi gerekiyo acaba bu ileride bataryada sorun yaratir mi?

sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bu mesaj emre9095 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ustelik cogu zaman 10 char acik olucak bazi arkadaslarim laptopta sro oynanmaz hic alma diyorlar ne yapmaliyim bilmiyorum. Beni su konuda cok dusunduruyo yaklasik 20 saat online olacagim icin laptopun 7/24 sarjda olmasi gerekiyo acaba bu ileride bataryada sorun yaratir mi?

her laptopta yaratir. yapman gereken aslinda su sarj doldu cikar azaldi tak, sen full takili birakirsan batarya omrunu yer cikarir cikarmaz bitebilir. benim oyle bataryasiz kullaniyorum pc'yi ama bu bana batarya gereksinimi yaratmiyor oyle de kullanabiliyorum. sen bilirsin yani rahatca 10 char acabilirsin onerdigim pc de [horny21
Z
Zippy ⭐ 15y
Bu mesaj emre9095 rumuzlu uyeden alinti yapildi

O batarya fazla dayanmaz ama bataryasız kullanmakda laptopa zararlı sana kalmış artık
Temet Nosce
Laptop şart mı? 2bin liraya çok iyi bir bilgisayar toplayabiliriz.
M
Martel1903 OP ⭐ 18y
Tabiki sart degil ama lise son sinifim ve bu sene universiteye gidicem kismetse.o yuzden masaustu yerine laptop dusunuyorum

Temet Nosce
Bu mesaj Martel1903 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tabiki sart degil ama lise son sinifim ve bu sene universiteye gidicem kismetse.o yuzden masaustu yerine laptop dusunuyorum

O zaman sana önerebileceğim en iyi Laptoplar;

http://bit.ly/12oATLa ve

http://bit.ly/ViP6oJ
Collapse
Collapse ⭐ 16y
2500e 32gb ramlı laptop mu var?
M
Martel1903 OP ⭐ 18y
Varmis demekki ustelik kaliteli biseye benziyo

Z
Zippy ⭐ 15y

32Gb'a kadar yükseltilebilen diyor 32 Gb değil.Linkteki laptop 16 gb Ramli
F
frityus ⭐ 17y
Açıkçası madem almışken iyi alacağım ve laptopta ısrarlısın 500-1000 daha ekle monster laptop al derim
T
Tauriel ⭐ 15y
Öncelikle Laptop yerine notebook denmesi daha uygundur.laptop tam anlamıyla ing bir kelime değildir.Kalıplaşmıştır.
Neyse öncelikle şunu söylemek uygundur.Notebook ne kadar iyi olursa olsun.Bir masa üstü kadar verim alamzsınız(oyun için)
Benim şahsi düşüncem http://www.kliksa.com/urun/samsung-np35 ... /901758022
M
Martel1903 OP ⭐ 18y
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi

32Gb'a kadar yükseltilebilen diyor 32 Gb değil.Linkteki laptop 16 gb Ramli

Kusura bakma telefondan giriyorumda halada goremedim nerde 16 gb yazdigini 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap