Icerige atla
Extraloob

Nokia e63 kullanan ?

· 13 Yanıt · 1.1K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Nokia e63 almayı düşünüyorum da , varmıdır kullanıcısı, basitmidir, karışıkmıdır. kullanşlımıdır ? Biraz bilgi istiyorum sizlerden.

- Resim Silinmiş.
Special thx to Flexi
13 Yanıt
V
volkanka ⭐ 17y
nokia e72 yada c7 yada n8 den şaşmamak lazım 😊
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Abi uygun fiyata buldum, eğer kullanışlı bir telefon ise alacağım.
Special thx to Flexi
H
hanry006 ⭐ 16y
Üniversitedeki Sınıf Arkadasım vede Komşum Aldı Gayet Memnunlar 😎 Özellikle Dokunmatık Telefonlardan Sonra Buyuk RahatlıkMIŞ. Nerden Bılıyorsun ☕ dersen Sormustum Alıcıydım Bütce Engeline Takıldım
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
@Eren abi

Anladım abi, 4-5 kişi buldum memnun olan. Alıyorum büyük ihtimal ^^
Special thx to Flexi
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Bende aldım aynısı 1 ay falan oldu.Alma kardeşim telefonu hala çözemedim makara:
X
Xanthos ⭐ 19y
Kazık yiyeceksin,kandırılacaksın ama bunu söylemek bana düşmez. Hayırlı alışverişler.
S
Kazık yiyeceksin,kandırılacaksın ama bunu söylemek bana düşmez. Hayırlı alışverişler.

Gökhan benim kardeşimdir. Doğrusunu iyi bilir, açık konuşabilirsiniz 🙄
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Abi etkin yakın arkadaşımdır, bir yamuk yapacağını sanmam. Bir bilidğin vs varsa söyle.
Special thx to Flexi
X
Xanthos ⭐ 19y

Abi etkin yakın arkadaşımdır, bir yamuk yapacağını sanmam. Bir bilidğin vs varsa söyle.
Bildiğim birşey var 🎅
Bana arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim nese:
O
Onitsuka ⭐ 17y
c63 iyidir bende kullanıyorum yaklasık 4 ay falan oldu hiç bi sorun cıkmadı kamerası gayet güzel 2Mp olmasına ragmen

Diger özellikleride sorunsuz ve alısınca mesaj cekmek vs cok kolaya gelio 😊
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
c63 iyidir bende kullanıyorum yaklasık 4 ay falan oldu hiç bi sorun cıkmadı kamerası gayet güzel 2Mp olmasına ragmen

Diger özellikleride sorunsuz ve alısınca mesaj cekmek vs cok kolaya gelio :)

Eyvallah bro sağolasın, zaten yarın alıyorum telefonu 🍺
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: