Arkadaş telefon alacağım ama çok kararsızım sizinde görüşlerinizi almak istedim ...
BUYRUN TELEFONLAR AŞAĞIDA
NOKİA 5800 Xpressmusic
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
NOKİA 6600 Slide
- Resim Silinmiş.
NOKİA 6210 Navigator
- Resim Silinmiş.
ASLINDA BENİM AKLIMA YATAN 5800 XpressMusic ama sizlerinde görüşleri neler alabilir miyim ???
Nokia 5800 Xpressmusic - Nokia 6600 slide - Nokia 6210 Navig
· 18 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
6210 navigator derim 6600 dokunmatik oldugundan sevmiyorum,6600 da hoşuma gitmedi
PS:Tabi bu benim görüşüm 😉
PS:Tabi bu benim görüşüm 😉
NOKİA 5800 Xpressmusic 😎
6210 navigator derim 6600 dokunmatik oldugundan sevmiyorum,6600 da hoşuma gitmedi
PS:Tabi bu benim görüşüm ;)
Hocam açıkçası navigator diğerlerinden daha kaba benim aklıma 5800 çok yattı özellikleride iyi ama piyasada bulamıyorum 😄
Nokia N79 Al derim. Çok güzel bir telefon. Özelliklerine göre fiatıda çok ucuz.

Hocam açıkçası navigator diğerlerinden daha kaba benim aklıma 5800 çok yattı özellikleride iyi ama piyasada bulamıyorum :D
😁
PS:forum nick inde muhteşemmiş ha yeni dikkatimi cekti 😁
Hocam açıkçası navigator diğerlerinden daha kaba benim aklıma 5800 çok yattı özellikleride iyi ama piyasada bulamıyorum :D
😁
omg bende şimdi gördüm puahahaaa 😁 😈
İltifatlar için teşekkürler :D:D önerilerinizi alabilir mym varsa sizin güvendiğiniz telefon onuda önerebilirsinz ...
Nokia N79 Al derim. Çok güzel bir telefon. Özelliklerine göre fiatıda çok ucuz.
,
hocam snn bu dediğin tel 650 lira 😄 benim max fiyat 500-550 arası 😄
😁
sağolasın 🎅 🎅 🎅
arkadaş koymuş :D:D
M
meLankoLiq
⭐ 18y
5800 Alırsan pişman olursun 😞 Tasarımı güzel olmakla beraber bir o kadarda kötü bir dokunmatike sahip.Malesef appledaki gibi sıcaklığı hissedip kıpraşmıyor 😜 Biraz pat küt muamele isteyen bir telefon. Seviyorum ama kötü bi yanından bahsettim 😜
NOKİA 5800 Xpressmusic Bende var,Kullanana kadar anam ağladı.Hele hele araba yarışı süper:D. Fakat Herşeyden çabuk sıkılırım. N79 aldım kullanımı rahat.Ve en güzeli dün 3 g modem arızalandı.onla internete giriyorum hattı takıp 😄.
NOKİA 5800 Xpressmusic Bende var,Kullanana kadar anam ağladı.Hele hele araba yarışı süper:D. Fakat Herşeyden çabuk sıkılırım. N79 aldım kullanımı rahat.Ve en güzeli dün 3 g modem arızalandı.onla internete giriyorum hattı takıp 😄.
Arkadaşta varda bende orda oynadım telefonu falan yatırıyosun sağa sola direksiyon gibi 😄 araba da yön değiştiriyo.Güzel telefon ama büyük telefon.Hareketli biriysen tavsiye etmiyorum 😉
Yani 5800 al dionuz xD xD
N79 al diyoruz 😄.
Nina Ricci
⭐ 17y
arkadaş forumdan uzaklaştırılmıştır.

konu devam edebilir.
xS neler oluyor anlamadım sadece görüşlerinizi aldım o kadar ...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap