cihaz;
http://www.hepsiburada.com/nokia-5530-xpressmusic-4-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnok5530

ben teknosa da 400tl 'e buldum telefonu ve kafama takıldı yorumlarınızı bekliyorum 🍺

Kdv dahil 534 TL yazıyor.Bence 5800xpressmusic al onun fiyatı 550 lira civarı.
ben teknosa da 400tl 'e buldum🍺
Nokia XM 5800'ları toplatıyorlar diye duydum. Alırsan memnun kalırsın. Ancak iPhone'daki dokunmatiği bu telefonda beklemen yanlış olur.
Nokia XM 5800'ları toplatıyorlar diye duydum. Alırsan memnun kalırsın. Ancak iPhone'daki dokunmatiği bu telefonda beklemen yanlış olur.
tabi iphone başka 🎭
alıcam fakat tek endişe duyduğum nokta ekran .. bu kılıf olayı beni çok bozuyor 😆
haklısın kılıfsız olmaz,o bant da max 1 hafta gider çıkmaya başlar diye düşünüyorum..
bu yüzden farklı seçeneklere mi yönelsem diye düşünüyorum .. 400Tl sınır olmak şartıyla
haklısın kılıfsız olmaz,o bant da max 1 hafta gider çıkmaya başlar diye düşünüyorum..
bu yüzden farklı seçeneklere mi yönelsem diye düşünüyorum .. 400Tl sınır olmak şartıyla
Bant dediğin gibi bir hafta falan gidiyor. 😎 Bence sen bu telefonu al. Kılıf olayı da seni bozmasın , alış... 😁
ben 5800 almayı düşünüyorum. ama o toplanabilir yorumunu görünce tereddüte düştüm.
ben 5800 almayı düşünüyorum. ama o toplanabilir yorumunu görünce tereddüte düştüm.
söylemiştim sana 🍺
ben satın aldım,kullanışlı.
Mert'ten özendim annemler almaya gitti 8 ocak doğumgünüm hediye olarak , sevgilimde mp4 aldı wuuu 😁
Ben 5800 kullanıyorum ve gayet memnunum.Büyük mağazalarda bulman zor olabilir ama küçük mağazalardan birinde illaki bir tane bulursun.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap