Icerige atla
Extraloob

Nod32 3.0.566 Final + Fix [Çalışıyor] + [Resimli Anlatım]

· 41 Yanıt · 3.6K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
B
By_MaKaRa ⭐ 18y
çok teşekkür kardeşim extraokk extraokk
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

çok teşekkür kardeşim extraokk extraokk

Yorum İçin Teşkkürler mucX
Special thx to Flexi
E
Exqusei ⭐ 19y
ya dostum iyi güzelde bu nod tarama yapıyo bişey buluyo. pencere açıyo sileyimmi yokssa karantina ya mı alayım diye. sen hangisi işaretlersen işaretle program hata raporu verip kapanıyo komple..
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

ya dostum iyi güzelde bu nod tarama yapıyo bişey buluyo. pencere açıyo sileyimmi yokssa karantina ya mı alayım diye. sen hangisi işaretlersen işaretle program hata raporu verip kapanıyo komple..

Taram Yapıyo Kardeş Sürekli Hiç Kasmıyo Bu Program Pc'yi O Yüzden Anlamıyorsundur
+
Hata Raporunu Nasıl Bİşi Gönderme Falan Yazan Hata mı?
Special thx to Flexi
B
Güzel Paylaşım çok sağol kardeş tam aradıgım şeyi extrabeer extraokk
B
bunu yükledim bilgisayar açılmadı donuyoı kalıyordu çok berbat bi antivirüs bence vede silinmiyordu anca güvenli modda açtım öle sildim bunu headbang2ft9
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
O Sorun NedenSe Birtek sende yasanmıs bence sorun sende veya pc'inde böyle yorumlar yazıpta insanların aklını karıştırma kahvekeyfi
Special thx to Flexi
B

O Sorun NedenSe Birtek sende yasanmıs bence sorun sende veya pc'inde böyle yorumlar yazıpta insanların aklını karıştırma kahvekeyfi

kendi yorumum istediğim gibi yazarım gibime geliyo!
M
mel1h___ ⭐ 19y
mukemmel anlatım.Eline sağlık
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

mukemmel anlatım.Eline sağlık

Teşekkürler... extraokk
Special thx to Flexi
M
MaPaP4 ⭐ 19y
eyw.
K
Aynen anlatılanlar gibi kurdum nod32 yi fakat update bölümünden " update virüs signature database" ye tıklıyorum biraz bekliyor. Sonra SERVER NOT FOUND yazıo. nedeni nedir acaba?
şu anda pc korumalı değil sanıyorsam. Lütfen acil yardım !!!
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bunu Uyguladınmı

- Resim Silinmiş.
Special thx to Flexi
K
ewt aynısını yaptım.Fakat bu gösterdiğin resimdekiyle benimkinde biraz farklılık war. Serverın adının altında User name + Password varya onun altında bende baska bişi yok...senin gösterdiğin resimde onun altında 2 tane daha seçenek war ... yanlışta yüklemedim neden oldu anlamadım ya
K
ßen pc ye daha res atmadım. Ondan olabilirmi acaba?
K
Pc ye res atınca Protection Status yeşil renk olmusta update bölümünde hala ünlem işareti war. update etmek isteyincede yine SERVER NOT FOUND yazıo .. Lütfen yardım SOFTWARE !!!
K
kasirga32 ⭐ 19y
fix su an calımıor sanırım database update olurken failed dior
K
Hmm.. Fix çalışmıyorsa napıcaz offf Crying or Very sad Moderatörler yeni fix warsa koyabilirmi acaba Question
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Nod32 2.7 Sürümünü Koyucam Yakında Ben Onu Kullanıyorum Hiç Sorun Yok extraokk
Special thx to Flexi
K
O eskimedi mi ?? ßende de o vardı sitede bunu görünce silmiştim Razz
şuan bu antivirüs protection status CHECK işareti warya öyle gözüküyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: